اسماعیل احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: میانگین مطالعه در کشور 76 دقیقه در روز و در استان کرمانشاه 72 دقیقه است و این آمار نشان می دهد که از میانگین کشوری فاصله زیادی نداریم و میزان مطالعه در استان کرمانشاه خوب است.
احمدی افزود: وضعیت مطالعه در استان ما تقریبا رو به بهبود است اما توقع ما از این آمار بیشتر است، اگر چه غیر منطقی نیست که استانی با سابقه قابل افتخار و داشتن طیف گسترده از جوانان و همچنین دانشگاه های گسترده وضعیت مطالعه و کتابخوانی در آن مطلوب باشد.
مدیر کتابخانه های استان کرمانشاه ادامه داد: ما از سوی دیگر باید به این باور برسیم که برای حل مشکلات فرهنگی و اجتماعی از جمله آسیب های پنهان و آشکار اجتماعی باید به مقوله ی کتابخوانی توجه و جامعه را به سمت کتاب خوانی هدایت کنیم.
احمدی در خصوص راه های انجام این کار گفت: برای سوق دادن جامعه به کتاب خواندن باید زیر ساخت های کار مهیا و مشکلات سد راه برداشته شود گر چه در این چند سال دولت خدمات شایانی را در این عرصه داشته و برای بالا رفتن سطح آموزشی در استان بسیار کمک کرده است.
وی ادامه داد: به برکت سفر رهبری بود که ما در عرصه کتاب پیشرفت داشتیم و به سمت گسترش بیش از پیش ظرفیت سخت افزاری کتاب خوانی حرکت کردیم.
احمدی گفت: ما در سطح استان کرمانشاه 67 کتابخانه نهادی و 14 کتابخانه مشارکتی و در مجموع 81 باب کتابخانه فعال داریم که تا پایان سال جاری از محل مصوبات سفر مقام معظم رهبری یک کتابخانه استاندارد در کرمانشاه و از محل اعتبارات دولت به بهره برداری می رسد.
وی تصریح کرد: با توجه به اتفاقی که چندی پیش افتاد و به پیامبر بزرگ اسلام توهین شد، کتابخانه شهرک ظفر به کتابخانه خاتم الانبیا تغییر اسم داد.
وی ادامه داد: از محل سفر رهبر معظم انقلاب 10 باب کتابخانه روستایی در سطح استان مصوب شده که پنج باب از آن کلنگ زنی و 40 درصد پیشرفت داشته و دو باب دیگر هم که مشکل زمین داشتند مورد بررسی قرار گرفته اند که تا پایان سال 92 به بهره برداری می رسند.
وی افزود: چند اتوبوس به صورت سیار و نیروهای کار آمد در خصوص ترویج فرهنگ مطالعه در مناطق محروم در حال آماده سازی است و تا پایان سال 92 این کتابخانه های سیار مشغول به کار می شوند.


نظر شما