به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی خاتمی ظهر چهارشنبه در جلسه شورای زکات استان، افزود: یکی از وظایف اصلی حکومت اسلامی دریافت زکات و نهادینه شدن بیشتر آن درمیان مردم است.
وی زکات را یک فریضه الهی یاد کرد و گفت: زکات برای رفع فقر است و نباید برای کارهای عمومی استفاده شود بنابراین باید زکات اولویت بندی شود.
حجت الاسلام خاتمی یکی از وظایف اصلی حکومت اسلامی را دریافت زکات و نهادینه کردن آن درمیان مردم یاد کرد و افزود:برای اجرای این فریضیه مهم باید تبلیغ و تشویق در دستور کار قرار گیرد .
وی اظهار داشت: سیاست های تشویقی در نهادینه شدن فرهنگ زکات و انجام فعالیت های عام المنفعه بسیار موثر است و در این راستا ارائه سیاست های تشویقی در این حوزه می تواند در ترویج و تبلیغ آن موثر واقع شود .
نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان گفت: جمع آوری زکات در جامعه نیاز به اطلاع رسانی دارد که در این راستا باید رسانه هااین امر مهم را به خوبی و شفاف منعکس کنند .
حجت الhسلام خاتمی تاکید کرد: جمع آوری زکات و به کار گیری آن در عمران و آبادانی مناطق محروم در جامعه بسیار مهم است.
وی اطلاع رسانی رسانه ها را در ترویج و تبلیغ فرهنگ زکات بسیار مفید و موثر اعلام کرد و افزود: تحقق این امر مهم در تبلیغ و ارائه برنامه ریزی و سیاستگزاری ها بسیار مفید خواهد بود .


نظر شما