پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ آذر ۱۳۹۱، ۱۴:۰۲

قلی پور:

بزرگراه اهر- تبریز در ردیف پروژه های مهر ماندگار قرار گرفت

بزرگراه اهر- تبریز در ردیف پروژه های مهر ماندگار  قرار گرفت

تبریز – خبرگزاری مهر: مسئول پروژه های مهر ماندگار استانداری آذربایجان شرقی از قرار گرفتن بزرگراه اهر - تبریز در پروژه های مهر ماندگار این استان خبر داد.

یوسف قلی پور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب اظهار داشت: بزرگراه اهر – تبریز که یکی از حیاتی ترین پروژه های منطقه ارسباران است ، در ردیف پروژه های مهر ماندگار استان قرار گرفته است.

وی افزود: این بزرگراه در دوقطعه به طول 17 کیلومتر از سمت تبریز به اهر و 18 کیلومتر از سمت اهر به تبریز درحال اجراست که در عرض پنج ماه ، 64 درصد پیشرفت کاری داشته است.

مسئول پروژه های مهر ماندگار استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه بودجه درنظر گرفته شده این پروژه معادل با یک سال تصادفات در این جاده است ، اظهار کرد: برای اجرای این پروژه بیش از 360 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.

 وی یادآور شد: بزرگراه اهر – تبریز جزو پنج پروژه وزارت مسکن و شهرسازی بوده که با مشارکت محرابیان دستیار ویژه رئیس جمهور به وزیر مسکن برای اجرا و پیگیری های لازم ارسال شده بود که براساس زمان بندی اعلام شده دراین نامه در نیمه اول سال 92 این پروژه به مرحله بهره برداری می رسد.

قلی پور با تاکید بر این که با تسریع در اجرای این پروژه بزرگ ملی شاهد توسعه پایدار در منطقه و رونق اقتصادی شهرستان خواهیم بود، گفت: موقعیت شهرستان اهر به جهت پل ارتباطی مرکز استان با استانهای همجوار و مناطق مرزی، تبدیل جاده های ارتباطی اهر – کلیبر، اهر- مشگین شهر را به جاده درجه یک استاندارد و بزرگراه برای توسعه منطقه خصوصاً توسعه صنعت گردشگری بسیار مهم و تأثیرگذار خواهد بود که با تخصیص اعتبارات لازم این دو جاده ارتباطی مهم منطقه نیز به بزرگراه تبدیل می شوند.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد با اجرای این پروژه شاهد کاهش ترافیک در سطح شهر و تسهیل در عبور و مرور خودرو های عبوری از این شهرستان باشیم.

کد خبر 1770417

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha