به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا قدرتی در جمع خبرنگاران در محل دامپزشکی گناباد اظهار کرد: با توجه به خشکسالی های چند ساله اخیر و شروع فصل سرما و استفاده از مراتع فقیر از لحاظ مواد معدنی و ویتامینهای مورد لزوم و نیاز دامها به مکمل غذایی جهت اضافه کردن در جیره غذایی دام ها مقدار دو هزار و 700 کیلوگرم مکمل دامی در گناباد بین دامداران توزیع شود.
رئیس شبکه دامپزشکی گناباد افزود: این مکمل ها در دامداریهای روستاهای شهرستان و دامداریهای مدد جویان تحت پوشش کمیته امداد از اوایل سال تاکنون توزیع شده است.
قدرتی گفت: گناباد دارای 130 روستا با جمعیت 135هزار راس گوسفند و بز است که برخی از دامداران این روستاها دراوایل سال جهت تعلیف، دام خود را به سایر شهرستان های استان کوچ داده بودند که در این فصل که زایش دام ها شروع شده است به شهرستان برگشته اند.
وی افزود: از آنجائیکه در راستای تحقق اصل 44 قانون اساسی بخشی از امور محوله دامپزشکی به بخش خصوصی واگذار شده است، در گناباد سه مرکز درمانی، دو واحد داروخانه دامپزشکی، یک واحد آزمایشگاه دامپزشکی، یک واحد مرکز مایه کوبی و فروش واکسن های بهاء دار دامپزشکی مشغول فعالیت و خدمت رسانی به دامداران شهرستان هستند.
رئیس شبکه دامپزشکی گناباد بیان کرد: واحدهای کشتارگاه طیور گناباد، بسته بندی و قطعه بندی مرغ صفا طیور گناباد، بسته بندی تخم مرغ، مرغ مادر کوثر بیدخت، مراکز جمع آوری شیر نیز تحت نظارت ناظرین بهداشتی دامپزشکی هستند.
قدرتی گفت: با عنایت به وظیفه نظارتی شبکه دامپزشکی بر این مراکز این شبکه مرتبا از مراکز فوق الذکر بازدید بعمل آورده و در صورت مشاهده تخلف برخوردهای قانونی نیز اعمال می شود.
وی افزود: در 9 ماهه سالجاری سه مرحله واکسیناسیون تب برفکی در جمعیت گاو و گوساله ها توسط دامپزشکی شهرستان اجرا شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی گناباد اظهار کرد: در مرحله سوم واکسیناسیون تب برفکی که با تلاش کارکنان شبکه دامپزشکی گناباد و همکاری بخش خصوصی در جمعیت گاو و گوساله های روستایی اجرا شد آمار عملکرد واکسیناسیون این مرحله هفت هزار و 843 راس گاو و گوساله در سطح روستاهای گناباد بوده است.
قدرتی گفت: با توجه به اهمیت بیماری تب برفکی از جنبه خطر واگیری بالا و خسارات اقتصادی فراوانی که به دامداران وارد می کند مبارزه با این بیماری در اولویت برنامه های دامپزشکی قرار داشته و با اهتمام و جدیت پیگیری می شود.
نظر شما