به گزارش خبرگزاری مهر، محمد بوستانی با بیان اینکه جزیره قشم در مباحث تجاری و اقتصادی از مناطق آزاد محسوب می شود اظهار داشت: این شهرستان در بحث امنیتی و انتظامی و تمامی موارد، تابع قوانین جمهوری اسلامی است و کسی حق ندارد خارج از موازین قانونی و شرعی پا را فراتر بگذارد.
سرهنگ بوستانی با بیان این توصیه که فروشندگان و صنوف خود باید مظهر اخلاق باشند گفت: قطعاً اگر فروشنده ای نسبت به این موضوع بی تفاوت باشد، با برخورد جدی مواجه خواهد شد، وی افزود در رابطه با مسائل اخلاقی و قانونی با هیچ کسی تعارف نداریم.
بوستانی تبیین کرد: تاکنون با افراد بدحجاب و افرادی که هنجارهای اخلاقی و اسلامی را رعایت نمی کردند، برخورد جدی شده و در این رابطه تعداد معدودی نیز دستگیر شده بودند و این مهم همچنان در دستور کار نیروی انتظامی شهرستان قشم هست.
وی در ادامه بحث مظاهر فساد، به جمع آوری 734 مورد مانکن های غیرمتعارف از سطح بازارهای جزیره اشاره کرد و افزود: علیرغم اینکه تمایلی به برخورد قهری با کسی نیست ولی عدم توجه به تذکرات، نیروی انتظامی را وادار به برخورد و پلمب واحدهای صنفی متخلف کرده بود.
بوستانی با بیان اینکه از آنجا که دشمن در حوزه جنگ نرم بسیار فعال است و بخشی از اقدامات ضد فرهنگی و ضد اسلامی اش را از طریق ماهواره ها انجام می دهد گفت: این مهم نیز در یازده ماه گذشته در دستور کار نیروی انتظامی قشم بوده که منجر به جمع آوری 10 هزار بشقاب ماهواره کرده است.
وی در خصوص موارد قاچاق در جزیره ی قشم از کشفیات نیروی انتظامی در زمینه قاچاق به کشف 400 هزار لیتر سوخت قاچاق، شش هزار دستگاه لوازم خانگی، 72 هزار البسه و پارچه، 10 هزار عدد قرص روانگردان و همچنین مشروبات الکلی و 150 کیلو مواد مخدر در یازده ماه گذشته اشاره کرد.
وی در ادامه بحث قاچاق با اشاره به جمع آوری هزار و 400 اتباع بیگانه، افزود: این موضوع 67 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته و از آنجا که ممکن است حضور اتباع بیگانه باعث برخی جرایم بشود و فرصت های شغلی را از مردم جزیره سلب نماید در دستور کار نیروی انتظامی شهرستان قشم بوده که سال آینده نیز کماکان خواهد بود.
سرهنگ بوستانی گفت: در مورد جرایم خشن نظیر تجاوز به عنف، آدم ربایی، گروگان گیری و شرارت نسبت به سال گذشته 100 درصد کاهش داشته ایم. وی در مورد سرقت از منازل و فروشگاه ها نیز به کاهش 13 درصدی در سال 91 اشاره کرد و گفت: این کاهش جرایم در خصوص بالا بردن امنیت جامعه بسیار موثر بوده و رضایت مردم جزیره را به دنبال داشته است.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان قشم در ادامه از دستگیری دو قاتل در درگهان و دیگری در قشم خبر داد که سال 91 به وقوع پیوسته بود و با شگردهای پلیسی در کمتر از چهار ساعت و مورد دیگر در مدت زمان ده ساعت دستگیر شدند.
وی در مورد تماس های مردمی به 110 که بیشترین مورد آن به درگیری های فردی بوده و موارد دیگر از جمله مفاسد اجتماعی، گفت: 11 هزار و 252 مورد تماس داشتیم که از این تعداد چهار هزار و 167 مورد آن منجر به مراحل عملیاتی شده است.
سرهنگ بوستانی با اعلام این که سال 91 تصادفات منجر به فوت 24 درصد کاهش یافته است از توقیف 800 دستگاه اتومبیل متخلف با مصادیق شیشه دودی خارج از ضابطه، مزاحمت و تولید صداهای ناهنجار خبر داد.
وی در ادامه به توقیف سه هزار و 100 دستگاه موتورسیکلت در یازده ماه سال 91 اشاره کرد و مصادیق این تخلفات را شامل حرکات نمایشی، حرکت در خلاف جهت، نداشتن گواهینامه و... اعلام کرد و افزود: مرکز آزمون گواهینامه موتورسیکلیت در شهرستان قشم راه اندازی شده که توصیه می شود عزیزان با مراجعه به این مرکز مراحل اخذ گواهینامه را طی کنند.
سرهنگ بوستانی در ادامه جهت پیشگیری از وقوع سرقت موتورسیکلت با اشاره به بی توجهی مالکین نسبت به رها کردن موتور در معابر و حواشی مراکز تجاری خواستار همکاری متولیان مراکز تجاری اعم از منطقه آزاد و شهرداری جهت احداث پارکینگ های ویژه موتورسیکلیت در این مراکز شد.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان قشم با اشاره به اقدامات این فرماندهی نسبت به پیشگیری از وقوع اتفاقات ناگوار در چهارشنبه آخر سال گفت: از آنجا که این اقدامات غالباً توسط جوانان صورت می گیرد، کارشناسان انتظامی این فرماندهی با حضور در دبیرستان های سطح جزیره قشم، توزیع بروشورهای ویژه حاکی از تصاویر مربوط به آسیب های ناشی از اتفاقات چهارشنبه آخر سال، توصیه های لازم را به این بخش از جامعه داشته اند.
فرمانده نیروی انتظامی گفت: علاوه بر این اقدامات فرهنگی، هماهنگی های امدادی نیز با اورژانس و هلال احمر و آتش نشانی جهت جلوگیری از اتفاقات ناگوار در این چهارشنبه آخر سال به عمل آمده است.
سرهنگ بوستانی در ادامه برای امنیت خاطر مسافران نوروزی قشم از آمادگی کامل نیروی انتظامی شهرستان در جهت ایجاد یک بستر امنیتی مناسب خبر داد و گفت: ضمن درخواست نیروی کمکی از استان، این فرماندهی با همکاری سازمان منطقه آزاد قشم، اقدام به راه اندازی سیزده ایستگاه پلیس از مبادی ورودی جزیره تا اماکن اسکان مسافران کرده است وی با اشاره به نیروهای آموزش دیده مستقر در ایستگاه های نوروزی پلیس گفت: سی هزار برگ بروشورهای هشدار دهنده تهیه شده که در ایام نوروز در اختیار مسافران قرار خواهد گرفت. سرهنگ بوستانی از نصب بنرهایی با موضوعات رعایت موازین شرعی و مقررات راهنمایی و رانندگی خبر داد که در سطح شهر و مبادی ورودی نصب خواهد شد.
بوستانی در رابطه با طرح های انتظامی با هدف ارتقاء ضریب امنیتی در جهت جلب رضایت شهروندان، به اجرای بیش از 120 طرح انتظامی و امنیتی در سطح شهر، محلات و نقاط جرم خیز اشاره کرد که رضایت مردمی را به دنبال داشته است.
وی در خصوص راه ها به خبرنگاران گفت: معاونت های این فرماندهی شامل نیروهای آگاهی، اطلاعات، مواد مخدر، راهنمایی و رانندگی و پلیس راهور، مباحث امنیتی و ترافیکی راه ها را دنبال می کنند.
سرهنگ بوستانی با اعلام آمادگی پلیس راهور شهرستان در ایام نوروز ادامه داد: ضمن افزایش نیرو و خودرو، دو دستگاه خودرو محسوس و هشت دستگاه خودرو نامحسوس در ایام نوروز به طور شبانه روزی در سطح جزیره فعال خواهند بود.
وی با اعلام اینکه پلیس راه و پلیس راهور به طور 24 ساعته فعال هستند نسبت به رعایت رانندگان در حفظ قوانین راهنمایی و رانندگی خبر از توقیف خودرو ها در صورت دو تخلف همزمان در طول 72 ساعت داد و بر بستن کمربند ایمنی کلیه سرنشینان توصیه و تاکید کرد.
فرمانده نیروی انتظامی قشم ضمن تشکر از همکارانش در پلیس راه گفت: شهرستان قشم حایز رتبه اول در کاهش تصادفات در سطح استان هرمزگان، در سال 91 است.
وی در مورد افزایش ظرفیت ناوگان خودرو نیروی کمکی پلیس راهور به خبرنگاران گفت: طرح های کارشناسی در مورد محدوده ی ترافیکی شهرستان که قبلاً صورت گرفته با همکاری شورای ترافیک باعث عدم ایجاد ترافیکی و تسهیل در آمد و شد مردم خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه سابقاً در اعطای مجوز ساخت و سازها مباحث ترافیکی تعریف نشده گفت: این پیشنهاد را می دهیم که در بحث توسعه شهری، ساخت مجتمع های تجاری و مسکونی، شهرک ها، تعریض خیابان ها، از جهات امنیتی، انتظامی و ترافیکی از نیروی انتظامی استعلام گرفته شود.
سرهنگ بوستانی در پایان در خصوص توجه ویژه فرماندهی انتظامی استان که توجه ویژه ای به شهرستان قشم داشته جهت ارتقاء توان عملیاتی پلیس، در راستای تامین نظم و امنیت جزیره ی قشم، خبر از افزایش تعداد شش دستگاه خودرو با کاربری روز پلیس داد که تا چند روز آینده و قبل از عید به فرماندهی انتظامی شهرستان قشم اختصاص می یابد.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان قشم در پایان گفت: توصیه می کنیم که مردم پلیس را از خودشان بدانند و چنانچه موردی را مشاهده کنند اعم از مردم و مسافرین، حتماً با 110 تماس بگیرند و یا چنانچه انتقاد و پیشنهادی دارند با 197 تماس حاصل نمایند، مسائل و مشکلاتشان را اعلام بکنند و ما قطعاً رسیدگی می کنیم.
نظر شما