پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۳:۰۱

آزمون سطح سه حوزه‌های علمیه خواهران جمعه برگزار می‌شود

آزمون سطح سه حوزه‌های علمیه خواهران جمعه برگزار می‌شود

آزمون سطح سه(کارشناسی ارشد) حوزه‌های علمیه خواهران ساعت 10 صبح جمعه 20 اردیبهشت به صورت همزمان در 54 مرکز آزمون سراسر کشور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، در این آزمون 5 هزار و 255 نفر برای ورود به این مقطع ثبت نام کرده بودند که از این تعداد 4 هزار و 468 مجاز ورود به آزمون بوده‌ و در روز جمعه 20 اردیبهشت برای ورود به حدود 50 مرکز تخصصی و موسسه آموزش عالی حوزوی خواهران به رقابت خواهند پرداخت.

همچنین 775 نفر از ثبت نام کنندگان از آزمون ورودی این مقطع معاف شده که این طلاب دارای معدل بالای 18 در مقطع سطح دو، حافظ کل قرآن کریم، دارنده برترین تحقیقات پایانی مقطع سطح دو یا نفرات برتر المپیاد علمی بوده‌اند.

این آزمون مربوط به 12 رشته مجزا است و کاملا تخصصی برگزار می‌شود؛ به نحوی که تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول، فلسفه اسلامی، کلام اسلامی، کلام اسلامی با گرایش امامت، کلام اسلامی با گرایش مهدویت، کلام اسلامی با گرایش مذاهب اسلامی، تبلیغ با گرایش حج، مطالعات اسلامی زنان، مدرسی ادبیات عرب، اخلاق و تربیت اسلامی و تاریخ اسلام رشته‌هایی است که طلاب در آنها پذیرفته خواهند شد.

در این آزمون داوطلبان طی مدت 120 دقیقه به 100 سئوال چهارگزینه‌ای پاسخ می‌دهند.

اعلام نتایج این آزمون 18 خرداد خواهد بود و مصاحبه علمی پذیرفته‌شدگان آزمون کتبی نیز 25 خرداد تا 25 تیر انجام می شود.

کد خبر 2050013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha