به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد شاهچراغی عصر چهارشنبه در آیین تجلیل از خادمان نماز جمعه سمنان، این فریضه را یک امانت الهی خواند و گفت: نمازگزاران این نماز الهی آماده هر نوع فداکاری برای نظام و انقلاب اسلامی هستند.
وی کمک خیران و نیکوکاران را در اتمام ساخت مصلای سمنان خواستار شد و بر تامین اعتبارات لازم و تسریع در ساخت مصلی سمنان تاکید کرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری از تلاش دست اندرکاران ستادهای نمازجمعه که بدون چشم داشت و خالصانه در راه خدا فعالیت می کنند تجلیل کرد.
آیت الله شاهچراغی اظهار کرد: نمازجمعه دارای آثار و برکات معنوی و سیاسی مهمی است که به فرموده امام راحل یک سنگر است و وظیفه همه است که این موهبت الهی را قدر بدانیم.
نماینده ولی فقیه در استان سمنان به برشمردن نکات ذکر شده در قرآن کریم در خصوص نماز جمعه پرداخت و اظهار داشت: اقامه، شتاب در حضور، تلاش و نشاط برای حضور از روی عشق و علاقه و برداشتن موانع سر راه برای حضور در نماز جمعه از جمله نکاتی است که در قرآن کریم در خصوص این فریضه الهی ذکر شده است.
آیت الله شاهچراغی با تأکید بر اهمیت روز جمعه در اسلام تصریح کرد: این روز، روز نیایش، استغفار، استجابت دعا، عید مسلمانان، آزادی و روز مسابقه برای حضور در نماز جمعه است و روایات نقل شده از پیامبر اسلام (ص) و ائمه اطهار (ع) گواه این سخن است.
وی همچنین با بیان اینکه نماز جمعه در تحقق گام های بلند انقلاب اسلامی نقش اساسی و کلیدی داشته است اذعان داشت: نماز جمعه در انقلاب اسلامی ما پایگاه معنویت، ولایت، وحدت، بصیرت و مقاومت بود و امروز نشانه اقتدار امت و ناکامی دشمن در ضربه زدن به انقلاب است.
امام جمعه سمنان با اشاره به سخن مقام معظم رهبری در خصوص نماز جمعه خاطرنشان کرد: یکی از پایگاه هایی که قدرت تحلیل سیاسی را در میان مردم افزایش داده نماز جمعه بوده و به فرمایش رهبر معظم انقلاب، نماز جمعه مظهر عزم ملی مردم ما است.
رئیس ستاد نماز جمعه سمنان نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت فریضه نماز جمعه در اسلام، آیین نمازجمعه را آیینی عبادی، سیاسی، حاکمیتی و مردمی خواند و گفت: با تلاش اعضاء و خادمان ستاد نماز جمعه سمنان، این آیین نیمی از سال در مصلای بزرگ سمنان اقامه می شود.
حجت الاسلام سیدجلال احمدپناهی با محکوم کردن اقدام وهابیت در تخریب مرقد حجر بن عدی، این صحابه بزرگ پیامبر اسلام (ص) و امام علی (ع) را نمونه ولایت مداری معرفی کرد و افزود: دشمنان با اقدام خود در پی خاموش کردن نور خدا در جهان هستند، ولی نمی دانند که نور خدا خاموش شدنی نیست.
فرماندار شهرستان سمنان نیز در این آیین، یکی از مهمترین دستاوردها و برکات انقلاب اسلامی را اقامه نماز جمعه خواند و گفت: نماز جمعه نماد و نمودى است که به هم پیوستگى فرد و اجتماع و نیز همپا و همراه بودن ماده و معنا و سیاست و دیانت را یکجا نشان مى دهد.
حسن سعدالدین در خاتمه با بیان اینکه نماز جمعه، نشان عزت اسلام و عظمت مسلمانان است و بى شک دشمنان اسلام و بدخواهان مسلمین با ترفندهاى گوناگون و توطئه هاى رنگارنگ، در پى کم رونق کردن این سنّت اسلامى وفریضه عبادى ـ سیاسى خواهند بود افزود: باید با حضور در نماز جمعه نقشه دشمنان را خنثی کرد.
در این آیین 173 نفر از مسئولان و کارکنان دستگاه های اجرایی استان و شهرستان در قالب 15 اداره و سازمان که در برگزاری نمازجمعه سمنان مشارکت دارند تجلیل شدند.


نظر شما