پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ خرداد ۱۳۹۲، ۲۲:۱۱

مهدوی بیان کرد:

3 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه جشنواره های سنتی، بومی و محلی گیلان اختصاص یافت

3 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه جشنواره های سنتی، بومی و محلی گیلان اختصاص یافت

رودسر – خبرگزاری مهر: رئیس هیئت ورزش های سنتی، بومی و محلی گیلان از اختصاص سه میلیارد ریال اعتبار برای اجرا و توسعه جشنواره های سنتی، بومی و محلی در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عیسی مهدوی شامگاه یکشنبه در نشست مشترک با سرپرست اداره ورزش و جوانان رودسر  و هیئت ورزش های سنتی، بومی و محلی شهرستان افزود: این میزان اعتبار برای اجرا و توسعه جشنواره سنتی، بومی و محلی استان اختصاص یافته که نسبت به سال گذشته تغییری نکرده است.

وی اظهارداشت:  بازی های سنتی، بومی و محلی از دیرباز تاکنون از اهمیت و جایگاه ویژه ای در بین مردم استان به ویژه روستائیان برخوردار بوده که موجب شور، نشاط و شادابی در بین روستائیان می شود باید تلاش کرد تا این فرهنگ اصل رونق پیدا کند.

  رئیس هیئت ورزش های سنتی، بومی و محلی گیلان گفت:  کشتی گیل مردی از ورزش های سنتی استان است که ریشه در فرهنگ اصیل گیلکی دارد که  باید ضمن معرفی و آموزش این رشته ورزشی جذاب و پرطرفدار با برپایی مسابقات بین تیم های مختلف شهرستان ها زمینه احیا و ترویج کشتی گیله مردمی را فراهم کرد.

وی همچنین با اشاره به ثبت کشتی گیله مردمی در کشور بنام " گیلان " از برگزاری همایش کشتی گیله مردی در شهرستان لاهیجان خبرداد و افزود: اجرای این همایش به مرحله تائید و تصویب استانی رسیده است.

مهدوی در ادامه فعال سازی شوراهای  ورزشی روستاها با حضور دهیار و شوراها را ضروری دانست و اظهارداشت: از ظرفیت های مدیریت روستایی در امر ترویج ورزش به ویژه ورزش های سنتی، بومی و محلی باید استفاده کرد زیرا این امر  موجب رونق ورزش در روستا و ایجاد شور و نشاط در بین روستائیان به ویژه جوانان می شود.

وی در ادامه به میزبانی استان از بازی های بومی و محلی کشوری با عنوان جشنواره " خیر و برکت " در تابستان سال جاری خبر داد و یادآورشد: تیرماه امسال در 16 شهرستان گیلان متناسب با وضعیت محصولات کشاورزی منطقه جشنواره چند منظوره و مشترک بازی های بومی و محلی در کنار شناسایی محصولات کشاورزی و صنایع دستی برگزار خواهد شد.

کد خبر 2063610

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha