حسین ابن قاسم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مذاکره فولاد برای حفظ بازیکنان فصل گذشتهاش همچنان با این بازیکنان ادامه دارد و خوشبختانه اغلب آنان بدون هیچ مشکلی قرارداد خود را با این باشگاه برای ادامه همکاری تمدید کردهاند.
وی افزود: در مدت اخیر قرارداد بازیکنانی مثل ارشاد یوسفی، امید خالدی، بختیار رحمانی، مهرداد جماعتی، دو بازیکن بزریلی فولاد و ایوب والی تمدید شده و مذاکره برای تمدید قرارداد سایر بازیکنان فولاد برای حضور پرقدرت در لیگ برتر و پلی آف جام باشگاه های آسیا ادامه دارد.
ابن قاسم تصریح کرد: در همین راستا مهدی نوری هافبک وسط فولاد خوزستان پس از مذاکره با مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان، قرارداد خود را به مدت یک سال با این باشگاه تمدید کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی نوری در فصل گذشته رقابت ها و از مجموع 34 هفته تنها سه هفته در جمع 11 نفر تیم نبوده و با 2693 دقیقه حضور در میدان توانسته هفت گل برای تیم فولاد در دیدار برابر تیمهایی چون سایپا( هفته 3 و هفته 20)، راه آهن (هفته ششم)،ملوان(هفته نهم)،ذوب آهن(هفته 25) و صبای قم در هفته 31 (دو گل) به ثمر برساند.

اهواز - خبرگزاری مهر: سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: در ادامه تمدید قرارداد بازیکنان این تیم، مهدی نوری هافبک وسط فصل گذشته فولاد برای مدت یک سال قرارداد خود را تمدید کرد.
کد خبر 2066321
نظر شما