به گزارش خبرنگار مهر، در آستانه ميلاد امام زمان(عج) و همزمان با اعياد شعبانيه ظهر شنبه طي آئيني از پرسنل ايثارگر، جانباز و فرزندان شهيد شاغل در اداره كل راه و شهرسازي هرمزگان تجليل به عمل آمد.
مهدي زنديه وكيلي قائم مقام وزير و مديركل راه و شهرسازي هرمزگان در اين مراسم ضمن اشاره به فرمايش امام راحل(ره) كه انقلاب اسلامي متعلق به مستضعفان و پابرهنگان است، اظهار داشت: اين قشر هميشه در ميدان دفاع از ارزش هاي انقلاب اسلامي حضور موثر داشته اند و هر زمان ديگر نيز كه لازم باشد، چنين خواهند كرد.
وي اضافه كرد: جانبازان، آزادگان و ايثارگران جواني خود را كه بهترين دوران زندگيشان بوده، در راه دفاع از آرمان هاي انقلاب و نظام اسلامي و پيروي از خط امام و رهبري سپري كرده اند و اين وظيفه بر گردن جامعه است تا با رفع مشكلات اين قشر دين خود را به ايثار آنان ادا کند.
قائم مقام وزير و مديركل راه و شهرسازي هرمزگان از جامعه ايثارگر و خانواده شهدا به عنوان حافظان نظام و انقلاب اسلامي ياد كرد و خواستار تداوم همكاري آنان در انجام بهتر امور در مجموعه اداري و صيانت از دستاوردهاي انقلاب تاكيد كرد.
زنديه وكيلي همچنين بر لزوم سركشي مستمر به خانواده هاي شهيد و ايثارگر و همچنين پيگيري مطالبات و خواسته هاي آنان تاكيد كرد.
وي با اشاره به منويات مقام معظم رهبري در خصوص اقتصاد مقاومتي گفت: در حال حاضر كه كشور در جنگ اقتصادي به سر مي برد، رفع مشكلات اقتصادي مردم همچون تامين مسكن و فراهم كردن شرايط لازم براي كاهش تلفات جاده اي گام نهادن در مسير جهاد اقتصادي است كه به نوعي ايثارگري محسوب مي شود.
سليمان عرب مسئول واحد ايثارگران و جانبازان اداره كل راه و شهرسازي استان هرمزگان نيز در اين مراسم اظهار كرد: اين اداره كل با حضور 66 نفر پرسنل جانباز، آزاده و اعضاي خانواده هاي معظم شهدا از جمله دستگاه هايي است كه بيشترين نيروي ايثارگر در آن مشغول به كار هستند.
وي تهيه بانك اطلاعاتي ايثارگران و شاهد و همچنين پيگيري بيمه تكميلي آنان را از جمله اقدامات يكسال گذشته واحد ايثارگران و جانبازان اداره كل عنوان كرد و تشكيل شوراي ايثارگران اداره كل و اعلام آمادگي جهت حمايت از تاليف و تدوين كتب مربوط به دفاع مقدس را از جمله برنامه هاي سال جاري اين واحد دانست.
در بخش پاياني اين مراسم پرسنل ايثارگر و جانباز به بيان مشكلات و پيشنهادات خود پرداختند و در پايان نيز با اهداي لوح يادبود و هدايايي از آنان تجليل به عمل آمد.
نظر شما