پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ تیر ۱۳۹۲، ۱۵:۵۷

رستمی خبر داد:

تعریف ۶۵ پروژه عمده و بزرگ عمرانی در بندر بوشهر/ایجاد منطقه نمونه گردشگری

تعریف ۶۵ پروژه عمده و بزرگ عمرانی در بندر بوشهر/ایجاد منطقه نمونه گردشگری

بوشهر - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار بوشهر از تعریف ۶۵ پروژه عمده و بزرگ عمرانی در بندر بوشهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، شاپور رستمی ظهر یکشنبه در نشست عمران شهری بندر بوشهر اظهار داشت: استاندار بوشهر در راستای توسعه عمران شهری در شهرستان‌های مختلف استان اهتمام جدی دارند و اقدامات بسیار خوبی با مدیریت و نگاه ویژه ایشان انجام گرفته است.

وی افزود: بوشهر به عنوان مرکز استان نیازمند توجه خاصی است و همه باید دست به دست هم دهیم و در این مسیر اهتمام ورزیم.

معاون عمرانی استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: با وجود تلاش‌های خوبی که صورت گرفته اما هنوز نتوانسته‌ایم متناسب با نیازهای مردم و متناسب با فرهنگ و سطح توقعات مردم حرکت کنیم و باید تلاش بیشتر و موثرتری انجام شود.

رستمی تصریح کرد: باید با مدیریت واحد شهری بتوانیم در پروسه زمانی به خواسته‌های مردم برسیم.

وی از تعریف 65 پروژه عمده و بزرگ عمرانی در بندر بوشهر خبر داد و اضافه کرد: 65 پروژه زیربنایی و مهم برای توسعه و زیباسازی بندر بوشهر تعریف کرده‌ایم و دستگاه‌های اجرایی باید با کمک و همراهی شهرداری بوشهر در این مسیر کمک کنند.

معاون عمرانی استاندار بوشهر گفت: از فرماندار بوشهر به عنوان محور فعالیت‌های شهرستان انتظار بسیار زیادی داریم و 10 پروژه در حوزه فرماندار تعریف شده است.

تغییر کاربری اراضی از کشاورزی به فضای سبز

رستمی افزود: آب و فاضلاب شهری نیز پنج پروژه مهم باید اجرایی کند که جداسازی آب شرب و فضای سبز از مهم‌ترین پروژه‌های این حوزه است.

وی بیان کرد: در حوزه برق نیز شش طرح زیربنایی تعریف شده که با همکاری شرکت توزیع نیروی برق و شهرداری باید اجرایی و عملیاتی شود.

معاون استاندار بوشهر ابراز داشت: اداره کل راه و شهرسازی استان نیز در اجرای هفت مورد از این پروژه‌ها همکاری می‌کند که تغییر کاربری اراضی از کشاورزی به فضای سبز، تکمیل قطار شهری بوشهر به عالیشهر و اجرای ورودی 75 متری از عمده‌ترین پروژه‌هاست.

رستمی افزود: سایر دستگاه‌ها و نهادها نیز متناسب با ظرفیت موجود باید برای رشد و توسعه عمران شهری و زیباتر کردن بندر بوشهر همت کنند و نباید فرصت را هدر دهند.

وی گفت: استاندار بوشهر نگاه بسیار ویژه‌ای به مبلمان شهری دارد و باید کاری کنیم که وضعیت مبلمان شهری بوشهر در شان و جایگاه مرکز استان باشد.

ایجاد منطقه نمونه گردشگری در بندر بوشهر

رستمی تصریح کرد: ایجاد منطقه نمونه گردشگری در این بندر باید مورد توجه باشد و باید در عمران شهری از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم.

وی گفت: ایجاد زمین ورزشی مناسب و باکیفیت برای ورزش‌های ساحلی امری لازم است که باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد و از اداره ورزش و جوانان نیز انتظار همراهی داریم.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: بازسازی زمین‌های ورزشی محله‌ای در بوشهر نیز یک ضرورت است که باید مورد توجه و تاکید بیشتر قرار گیرد.

رستمی اضافه کرد: شهرداری بندر بوشهر باید به صورت شبانه‌روزی برای بهبود مبلمان شهری تلاش کند و پروژه‌های پیشنهادی خود را مطرح کند تا با کمک هم برای رفع مشکلات کمک کنیم.

کد خبر 2087081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha