به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عبدالحسيني، صبح دوشنبه در نشست برنامه ريزي كنگره وحشي بافقي اظهار داشت: كتاب "آتش جانسوز" يكي از اين كتب است كه به همت حسین مسرت توسط انتشارات طلوع فردا چاپ و منتشر شده است.
وي با بيان اينكه يكي از اهداف برگزاري كنگره وحشي بافقي، آشنايي با اين شاعر نامي است، افزود: كتاب آتش جانسوز نيز در شرح و احوال آثار وحشی بافقی تدوين شده است.
عبدالحسيني ادامه داد: کتاب "شرح پریشانی" نیز که نگاهی گذرا به زندگی و آثار وحشی بافقی دارد، توسط دکتر محمدی اوایل امسال توسط نشر ائمه چاپ شد كه در كنگره توزيع خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اینکه مجموعه مقالات تخصصی در خصوص آثار و فعالیت های وحشی بافقی در دست چاپ و انتشار است، اظهار داشت: این کتاب به زودی توسط انتشارات آرتاکاوا منتشر می شود.
وی دیگر کتاب در دست انتشار در اين زمينه را تصحیح دیوان وحشی بافقی اعلام کرد و گفت: این تصحیح توسط آقای کمال الدینی چاپ می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد همچنین از مراحل پاياني تدوين و چاپ کتاب تاثیر قرآن وحدیث در اشعار وحشی بافقی توسط آقای خرمی باف و دیوان نفیس وحشی بافقی توسط شرکت سنگ آهن بافق خبر داد.


نظر شما