۲۱ شهریور ۱۳۹۲، ۱۵:۵۵

با برگزاری رقابت در تهران و ارومیه؛

بهترین شمشیربازان نوجوان معرفی شدند

بهترین شمشیربازان نوجوان معرفی شدند

مسابقات شمشیربازی قهرمانی نوجوانان و جوانان پسر کشور با برگزاری رقابت‌های رده سنی نوجوانان و معرفی بهترین‌های این رده پیگیری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات شمشیربازی قهرمانی نوجوانان و جوانان پسر از روز چهارشنبه به میزبانی مشترک تهران و ارومیه آغاز شد. در آغاز این مسابقات که طبق مقررات فدراسیون جهانی برگزار می‌شود، رقابت‌های رده سنی نوجوانان برگزار شد. این بخش از مسابقات با حضور سه بازیکن برای هر تیم و به صورت انفرادی برگزار شد.

بر این اساس در رقابت‌های اسلحه فلوره که با حضور 26 شمشیرباز  از 12 استان و در تهران برگزار شد، شهاب شمس تبریزی قهرمان شد و آرش ملک دوم شد. ضمن اینکه عنوان مشترک سومی هم به محسن حمزه‌ای و امین نساجی اختصاص یافت.


ارومیه نیز میزبان رقابت‌های اسلحه سابر بود. در این بخش از مسابقات 27 شمشیرباز شرکت داشتند که نتیجه رقابت میان آنها قهرمانی هادی نعیمی بود. عنوان دوم به حسن ندیمی اختصاص یافت و امیر احمد امینی و پوریا خلیلی هم به طور مشترک سوم شدند.

رقابت‌های اسلحه اپه هم در ارومیه برگزار شد که طی آن سعید رمضانی در میان 38 شمشیرباز شرکت کننده به عنوان نخست دست یافت و میثم نوروزی هم دوم شد. همچنین محمد رضا وثوقی و حامد صلاحی سوم مشترک شدند.

 

کد مطلب 2134337

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha