به گزارش خبرگزاری مهر، قدرت ا... تاج بخش گفت: بر اساس ماده چهار آیین نامه اموال منقول فرهنگی ، تاریخی و هنری و بنا بر دستورالعمل های ابلاغ شده از طرف اداره کل موزه های کشور ، ساماندهی اموال منقول تاریخی ، فرهنگی در دستور کار قرار گرفته که بر همین اساس این اداره کل از سال 87 تا کنون نسبت به ساماندهی اطلاعاتی ، حفاظتی و مرمتی اموال منقول تاریخی فرهنگی که در اختیار داشته و در موزه ها نگهداری می شود اقدام کرده است.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری فارس همچنین از مستندنگاری حدود 12 هزار قلم از این اشیاء شامل سفالینه ها، اشیاء فلزی، آثار سنگی، آثار گچی و مسکوکات خبر داد و گفت: ساماندهی اطلاعاتی عمومی شامل کارشناسی، تفکیک و طبقه بندی آثار، تهیه شناسنامه، تهیه تصاویر دیجیتال، برچسب گذاری و همچنین ورود اطلاعات به نرم افزار جام و تهیه آرشیو است که توسط کارشناسان خبره انجام شده است و از این تعداد تاکنون شش هزار قلم وارد نرم افزار جام شده است.
تاج بخش با اشاره به اینکه شناسنامه دار کردن اشیاء تاریخی فرهنگی منقول یکی از مهم ترین وظایف موزه هاست که به لحاظ شناسایی دقیق و مشخص کردن دوره تاریخی، جنس، مواد تشکیل دهنده اثر و نحوه دستیابی و عکاسی اثر و نهایتا ثبت و ضبط آن در دفاتر اموال دولتی صورت می گیرد، افزود: این عمل فرایندی بلند مدت و مستمر است که نیاز به فراهم شدن زیرساخت ها و تأمین اعتبار دارد و امیدواریم در آینده نزدیک با تخصیص اعتبار لازم ، تمام اقلام تاریخی فرهنگی منقول استان مستندنگاری شوند.
نظر شما