پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

رخشا مطرح کرد:

پیروزی های انقلاب در عرصه های مختلف حاصل تفکر بسیجی است

پیروزی های انقلاب در عرصه های مختلف حاصل تفکر بسیجی است

گچساران- خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه پیام نور شهرستان گچساران گفت: پیروزی های انقلاب اسلامی در جبهه های حق علیه باطل حاصل تفکر الهی بسیجیان بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا رخشا صبح سه شنبه در مراسم تجلیل از دانشجویان بسیجی دانشگاه پیام نور مرگز گچساران افزود: بدون شک انقلاب اسلامی ایران یک هدیه الهی است که به جهان اسلام تقدیم شده است.

رخشا بیان داشت: حضور عامه مردم در بسیج نشان دهنده عمق اعتقاد قلبی دلسوزان انقلاب و اسلام است که همواره در همه صحنه آماده حضور و اثبات ولایتمداری هستند.

وی همچنین بصیرت وآگاهی بسیجیان در دوران دفاع مقدس را نمونه بارز ایثار وفدارکاری اقشار این کشور عنوان کرد و افزود: بسیج میوه درخت انقلاب که با خون شهدا آبیاری شده است.

رئیس دانشگاه پیام نور گچساران بسیج را مدرسه ایثار و شهادت بیان داشت و تاکید کرد: مهمترین امورات کشور اسلامی تنها با تفکر پاک بسیجی قابل انجام است.

رخشا وجود اقشار مختلف بسیج را یکی از راه های انتقال مفاهیم عمیق این مکتب الهی در میان همه افراد جامعه دانست و تصریح کرد: همه اقشار جامعه فرهنگ بسیجی را الگوی خود برای پیشرفت و بصیرت افزایی قرارداده اند.

وی افزود: امروزه نقش بسیج نه تنها در فعالیت های نظامی و دفاعی پررنگ است  بلکه در زمینه های علمی و خودکفایی نیز اقشار بسیج به فرمان ولایت فقیه خود لبیک گفته اند.

این مسئول بیان داشت: در سالی که توسط مقام معظم رهبری به نام سال حماسه سیاسی و اقتصادی نامگذاری شده است نقش بسیج در این زمینه بسیار مشهود و تاثیرگذار بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تجلیل از دانشجویان بسیجی دانشگاه پیام نور با حضور دانشجویان واعضای هیئت علمی و مسئولان دانشگاه پیام نور گچساران در محل سالن اجتماعات این دانشگاه برگزارشد.

 

کد خبر 2182910

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha