سیده سکینه عمرانی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: هفته گذشته پیگیری های لازم برای قرار گرفتن سد دهان تنگ آب در ردیف بودجه ،انجام شد .
وی افزود: این پیگیری طی تعاملات تلفنی و حضوری با افرادی مانند آقای طرفه مدیر کل قبلی آب منطقه ای استان و معاون عمرانی فعلی استاندار اصفهان ، دفتر فنی آب منطقه ای استان اصفهان ، حاج رسولیها مدیر عامل شرکت مادر تخصصی منابع آب ایران ، الفت پور، معاون امور حقوقی و مجلس معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و دیدار با انجم شعاع، معاون امور مجلس وزارت نیرو، صورت گرفت .
عمرانی تصریح کرد : در دیدار مستقیم با الفت پور وضعیت فعلی این پروژه تشریح شد و مشخص شد که علی رغم پیگیری های قبلی و فعلی نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی این سد هنوز وارد ردیف بودجه ای دولت نشده است.
وی اضافه کرد: پایان نیافتن مراحل مطالعاتی فاز دوم این سد و همچین عدم ارائه نتایجی قاطع از فازهای مطالعه شده به خصوص فاز دو به وزارت نیرو از دیگر دلایل قرار نگرتن سد دهان تنگ آب در ردیف بودجه ای است .
نماینده سمیرم خواستار همت جمعی مسئولین ذی ربط برای تسریع در روند مراحل اجرای مطالعات این سد برای ارائه نتایج حاصل از مطالعه فاز دو سد دهان تنگ آب به وزارت نیرو شد .
وی دیدار با انجم شعاع و ارائه نامه ای مکتوب به ایشان را بخشی دیگر از تلاش های صورت گرفته در مسیر پیگیری امور سد دهان تنگ آب دانست و تصریح کرد: در این دیدار هنوز مستنداتی در رابطه با این سد به حوزه معاونت مجلس شورای اسلامی ارائه نشده است .
عمرانی در بخشی دیگر از سخنان خود به برقرای تماس تلفنی با آقای طرفه اشاره کرد و با بیان اینکه در این تعامل تلفنی تخصیص آب درخواست شد اذعان کرد: هنوز جوابیه ای برای این درخواست ارسال نشده است.
وی همچنین به برقراری تماس تلفنی با آقای میدانی معاون امور آب وزارت نیرو و درخواست بررسی گزارشات تخصیص آب سد دهان و تنگ آب سخن گفت و اذعان کرد : این گفتگو نظر مساعد آقای میدانی را در پی داشت.
نماینده سمیرم افزود : در حال حاظر فازهای مطالعاتی سد "دهان" پیشرفت بیشتری از میزان مطالعات سد "تنگ آب" دارد و دراین گفتگوها نیر نظر مساعد حاج رسولیها مدیرعامل شرکت مادر تخصصی منابع آب ایران در رابطه با پیگیری امور اجرائی و مطالعاتی جذب شده است.
نظر شما