به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی پیش از ظهر یک شنبه در نشست اتاق فکر اظهار داشت: این استان مشکلات زیادی دارد که بر اساس نبود اطلاعات کافی و انجام ندادن کارهای کارشناسی به وقوع پیوسته است.
وی با اشاره به اینکه امروز در این استان مسئله آب و کشاورزی در این استان یک مسئله حساسیت بر انگیز و مشکلساز شده است، تصریح کرد: اگر 20 سال پیش مطالعاتی در خصوص انتقال آب این استان صورت می گرفت و کارها کاملا کارشناسی بود امروز دچار مشکل نمیشدیم.
در حذف تونل بهشت آباد تاکنون موفق شدهایم
سلیمانی با اشاره به اینکه در حذف تونل بهشت آباد تاکنون موفق شده ایم، اذعان داشت: لازم است تمامی کارها بر اساس اصول کارشناسی صورت گرفته و از ظرفیت اتاق های فکر نیز استفاده شود.
مسئولین استان با مشاورههای علمی، فنی و اقتصادی برنامه ریزی درست داشته باشند
وی ادامه داد: مسئولین باید سعی کنند با مشاوره های علمی و فنی و اقتصادی برنامه ریزی و تصمیمگیری سریعی را داشته باشند.
سلیمانی یادآور شد: بخش خصوصی در این استان باید فعال شود و بخش دولتی نیز پا به پای آنها پیش روند و آنها را حمایت کرده تا بتوان در توسعه استان گام بیشتری را برداشت.
استاندار چهار محال و بختیاری گفت: استفاده از ظرفیت هایی همچون افراد نخبه، اساتید دانشگاه، پژوهشگران، کارشناسان خبره دولتی در اتاق فکر لازم بوده و باید با هم فکری این افراد در تصمیم گیری های خود تجدید نظر کنیم.
سلیمانی اظهار داشت: نباید مدیران و کارشناسان را بر اساس حزب و یا جناح انتخاب کرد بلکه آنها را بر اساس تجربیات و توانمندی های افراد انتخاب کرد تا بتوان در کارها موفق شد.
نظر شما