به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام نوراله ولی نژاد ظهر یکشنبه در همایش خیرین مدرسه ساز دبیرستان های علوم و معارف اسلامی صدرای گلستان ابراز داشت: در این رابطه با برخی از خیرین استان گلستان جلساتی برگزار شده است تا بتوانیم برای این دو دبیرستان ساختمان های مناسبی را در گرگان بسازند.
وی افزود: در حال حاضر یک قطعه زمین برای یکی از دبیرستان ها خریداری شده است و به دنبال زمینی برای دبیرستان دیگر هستیم و البته تلاش داریم تا در شهرستان های دیگر هم ساخت این دبیرستان ها را گسترش دهیم .
حجت الاسلام ولی نژاد اظهار کرد: اگر یک درصد از دانش آموزان دبیرستانی در مدارس صدرا تحصیل کنند، حدود 800 دانش آموز می توانند در این مدارس تحصیل کنند ولی در حال حاضر حدود 150 دانش آموز در دو دبیرستان تحصیل می کنند .
وی ادامه داد: متاسفانه گنجایش این مدارس بیشتر از این نیست اما ظرفیت کار در این زمینه بالاست و البته خانوده ها نیز از این مدارس استقبال زیادی می کنند و امیدواریم در آینده شاهد خروجی بهتری باشیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان عنوان داشت: امروز یک برنامه مهم را در حوزه دبیرستان های صدرا با اتکا به هیئت امنا و خیرین مدرسه ساز آغاز کردیم تا بتوانیم در توسعه این مدارس قدم های بهتری بردارند.
وی توانایی و همت مردم را در زمینه کارهای خیر بالا دانست و خاطرنشان کرد: مردم از کار خیر همیشه استقبال می کنند و شاید برخی از مردم از این دبیرستان ها خبر نداشته باشند و اگر اطلاع رسانی شود می توانند در توسعه این مدارس ما را یاری کنند.
نظر شما