به گزارش خبرنگار مهر، محمدسعيد طاهري در اولين جلسه نهضت روشنگري عمومي در سطح جامعه زنان شهرستان كه ظهر چهارشنبه در سالن اجتماعات فرمانداري گلپايگان برگزار شد، با بيان اينكه بزرگترين آسيب به اركان جامعه از جمله خانواده ها ماهواره است، اظهار داشت: با توجه به اينكه گوشي هاي همراه و ماهواره به اعتقادات فرهنگي و اجتماعي خانواده ها آسيب وارد کرده و خانواده مسلمان و شيعه را تحت سيطره برنامه هاي غيراخلاقي و غيرديني قرار مي دهد؛ لذا بايد با استفاده از راهكارها و پيش بيني هاي لازم در بحث مبارزه با اين آسيب ها به طور جد وارد عمل شويم.
وی با اشاره به اينكه نقش زنان در خانواده مهمتر از نقش فرزند و همسر است، افزود: خط دهي و مديريت خانه بر عهده زنان بوده و در سبك زندگي ايراني اسلامي نقش آنان در عرصه هاي مختلف پررنگ تر است، به همين لحاظ زنان تأثيرگذاري بيشتري در امور زندگي و جامعه خواهند داشت.
معاون فرماندار گلپايگان به تعدد فرزند در خانواده و افزايش جمعيت اشاره كرد و افزود: در اين راستا با استفاده از تمهيداتي از جمله تأمين جهيزيه و لوازم اوليه زندگي مي توان به تشكيل خانواده هاي جديد و تشويق جوانان به ازدواج اقدام کرد.
طاهري با تأكيد بر اينكه امروز برخورد قهري جواب نمي دهد، تصريح كرد: در برخورد با مسايل غيراجتماعي از جمله استفاده از ماهواره، اقدامات نيروي انتظامي خروجي و تأثير چنداني نداشته و بهترين بحث در اين مقوله آموزش به خانواده ها به ويژه زنان است كه تأثيرگذاري مهمي در جلوگيري از ورود اين وسايل خانمان برانداز در خانواده ها دارد.
وی با تشريح برنامه هاي شبكه هاي ماهواره اي به ويژه شبكه هاي فارسي زبان كه براي اوقات فراغت نوجوانان و جوانان پيش بيني نشده است، اظهار داشت: اين برنامه ها با استفاده از ترفندهاي ضدفرهنگي و سرمايه گذاري ميليون دلاري با محتواسازي در فكر جوانان و حتي نوجوانان در حال تأثيرگذاري منفي است.
معاون فرمانداري گلپايگان با تأكيد بر اينكه اگر روشنگري و بصيرت افزايي در جامعه حاصل شود و زنان جامعه توجيه شوند، قطعاً خروجي آن بيشتر از برنامه ريزي جلسات شهرستاني و برخورد قهري خواهد بود، افزود: با استفاده از نشست ها و برگزاري جلسات ويژه بانوان در بحث راهكارهاي مختلف فرهنگي اقدام شود كه در اين راستا بانوان با محوريت حوزه بسيج و دستگاه هاي فرهنگي با بررسي معضلات و آسيب هاي ماهواره به خانواده ها به ويژه زنان اقدام به جد داشته باشند.
وی با بيان اينكه هر فردي كه در اين زمينه ورود پيدا كند يك جهادگر است، افزود: اگر كار را با ديد جهادگونه و نه از سر تكليف دنبال كنيم، كاري جهادي كرده ايم.
طاهری در پايان يادآور شد: با استفاده از جلسات بانوان در ماه مبارك رمضان و نگاه جهادي به همراه احساس مسئوليت و دلسوزي در آموزش به خانواده ها به ويژه بانوان، در راستاي مبارزه با معضلات اجتماعي از جمله جلوگيري از استفاده ماهواره در منازل مي توانيم اقدام کنیم.
نظر شما