پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ مرداد ۱۳۹۳، ۱۸:۴۷

فلاح:

سلایق سیاسی برای صدور مجوز سازمانهای مردم نهاد نقشی ندارد

سلایق سیاسی برای صدور مجوز سازمانهای مردم نهاد نقشی ندارد

ساری - خبرگزاری مهر: استاندار مازندران با اشاره به عدم دخالت سلایق سیاسی در سازمانهای مردم نهاد تصریح کرد: به هیچ وجه در استان بدنبال صدور مجوزها با دخالت سلایق سیاسی نیستیم چرا که باید در جهت توانمند سازی تشکل ها در سازمانهای مردم نهاد گام برداریم.

به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار عصر سه شنبه در همایش هم اندیشی سازمانهای مردم نهاد در مجتمع پیامبر اعظم علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید بدنبال رفع تنگناها و سیایت محوری با ارجاع به فعالیت های عمومی و واگذاری تخصصی گری به مردم است، اظهار داشت: دولت در آسیب های اجتماعی، اقتصادی و سیاست های خارجی به حمایت مردم نیاز دارد.
 
وی بیان کرد: تشکل ها باید با چهار اصل غیر انتفاعی، داوطلبانه، غیر سیاسی و غیر دولتی بودن نفوذ سازمان های مردم نهاد را در جامعه تداعی کنند.
 
نماینده عالی دولت در استان خاطرنشان کرد: رویکرد استانداری بکارگیری کیفی از تشکلهای غیر دولتی و سازمانهای مردم نهاد در حوزه شهرستانهاست در واقع با این امر تسهیل فرایند مجوز، اعطای مجوزهای معطل مانده در دستور کار قرار داده است.
 
وی مسائل زیست محیطی، پساب ها،پسماندها و صیانت از منابع آب و خاک را آفت بزرگی برای تشکلها نام برد و افزود: تشکل ها باید در این امر به میثاق خود وفادار باشند و با رویکردهای حقوقی، اجتماعی به مشکلات برطرف کنند.
 
فلاح با بیان مشکلات عدیده در بحث  اشتغال متذکر شد باید به دور از همه سلایق های مختلف در کوتاه مدت مشکلات بیکاری نسل جوان در سطح استان رفع کنید.
 
استاندار مازندران نقش سازمانهای مردم نهاد در فرایندهای زیست محیطی را بر دوش گرفتن مشکلات دانست، گفت: باید با ایجاد همبستگی، همه آحاد مردم احساس کنند می توانند در تمامی عرصه های جامعه سهم موثری داشته باشند.

 

کد خبر 2344100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha