به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم پنج شنبه شب در جمع مردم شهرکرد با اشاره به اینکه دشمنان تحقق فرهنگ ولنگاری در کشور را با اراده عظیم دنبال می کنند، عنوان کرد: برنامه های ماهواره یکی از معضلات امروز جامعه است که فرهنگ در خانواده ها را تحت تاثیر قرار داده است.
وی افزود: دشمنان کشور در پی این هستند با سرمایه گذاری در شبکه های ماهواره های و تولید فیلم ها و برنامه ها مسئله خانواده در نظام جمهوری اسلامی ایران را به هم بریزند.
حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم عنوان کرد: غرب از اتفاقی که حدود شصت ، هفتاد سال است برایش اتفاق افتاده و آن فروپاشی خانوده است رنج می برد واین مهم امروز یک معضل برای بسیاری از متفکران و صاحبنظران غرب شده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: وقتی فرهنگی غالب شد دیگر به راحتی نمی توان برگشتش داد.
وی تاکید کرد: امروز غرب و آمریکا هزینه های بسیاری در شبکه های ماهواری می کنند تا در کشور های هدف تاثیر گذار باشند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی یادآور شد: هزینه های شبکه بی بی سی توسط وزارت خارجه انگلیس تامین می شود زیرا که می خواهند بازخورد اقدامات خود را بر روی کشور های هدف از طریق این رسانه ببینند.
در ساخت فیلم های تلویزیون و سینما باید برای تقویت جایگاه خانواده تلاش شود
حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم بیان کرد: آمریکا شبکه های مختلفی را تاسیس می کند و هزینه های زیادی انجام می دهد که بر روی خانواده ها تاثیر گذار باشند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: آنها می خواهند از راه تغییر در فرهنگ، خانواده ها را تحت تاثیر قرار دهند.
وی بیان کرد: مسئله خانواده بسیار مهم است و باید فرزند پروری با تاکید بر آموزش مهارت های زندگی و فرهنگ اسلامی ایرانی انجام شود و مورد توجه خانواده ها باشد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: سبک زندگی اسلامی موفقیت یک خانواده را در تمام ابعاد زندگی تامین می کند.
حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم در ادامه با اشاره به اینکه آموزش نقش اساسی در یاد گرفتن مهارت های زندگی دارد، عنوان کرد: در ساخت فیلم های تلویزیون و سینما باید برای تقویت جایگاه خانواده تلاش شود.
نظر شما