۲۴ آبان ۱۳۹۳، ۱۵:۱۰

محمد سلطان‌حسینی:

بستر رشد ورزشکاران در تقویت ارزش‌های اسلامی فراهم می‌شود

بستر رشد ورزشکاران در تقویت ارزش‌های اسلامی فراهم می‌شود

اصفهان – خبرگزاری مهر: مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان گفت: بستر رشد ورزشکاران در تقویت ارزش‌های اسلامی فراهم می‌شود و ما باید ظرفیت‌های لازم برای توسعه این بستر را فراهم کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سلطان‌حسینی ظهر امروز در نشست مشترک مدیران تربیت بدنی سپاه سراسر کشور با اشاره به اهمیت توجه به تعامل میان بسیج و ادارات کل ورزش و جوانان در سراسر کشور اظهار داشت: خوشبختانه تعامل خوبی بین بسیج و ادارات ورزش و جوانان برقرار بوده و این تعامل می‌تواند تأثیرات بسیاری در اجرای برنامه‌های راهبردی و ارائه آن داشته باشد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر استان اصفهان در این زمینه تعاملات مناسبی را در دستور کار قرار داده، تصریح کرد: ما در تلاش هستیم که با رویکرد تقویت ارزش‌های اسلامی و انقلابی در ورزش، اقدامات موثری را اجرایی کرده و در این زمینه برنامه‌های جدی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان ادامه داد: این مسئله نیازمند تعامل و مشارکت بسیج و مراکز ورزشی بوده و باید با برگزاری همایش‌ها و جلسات مختلف، زمینه افزایش این تعاملات و برنامه‌ریزی جدی در اجرای فعالیت‌های فرهنگی در کنار برنامه‌های ورزشی صورت گیرد.

وی بیان داشت: در حال حاضر به دنبال اجرای برنامه ماه‌های باقیمانده از سال، برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های ورزشی در سال آینده و توجه به ظرفیت‌های ورزشی بسیج و اداره‌کل ورزش و جوانان برای برنامه ششم توسعه هستیم.

سلطان‌حسینی با بیان اینکه شهرستان نجف‌آّباد اصفهان یکی از شهرستان‌های شاخص کشور در عرصه دفاع مقدس و ایثار و همچنین ورزش به شمار می‌رود، اضافه کرد: این شهرستان در عرصه ایثار و شهادت دارای رتبه بالایی بوده و در زمینه پرورش نیروهای نخبه و متعهد ورزشی نیز تلاش بسیاری صورت داده است.

کد مطلب 2421403

برچسب‌ها