پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۱۶ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۴۷

مددی:

احداث پایاب سد آیدوغموش ۲۰ هزار موقعیت شغلی ایجاد می کند

احداث پایاب سد آیدوغموش ۲۰ هزار موقعیت شغلی ایجاد می کند

میانه- نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی گفت: احداث پایاب سد آیدوغموش ۲۰ هزار موقعیت شغلی ایجاد می ند که باید از این پتانسیل برای رفع معضل بیکاری جوانان بهره برد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی مددی صبح یکشنبه در نشست شورای برنامه ریزی استان در میانه اظهار داشت: هر استان و شهرستانی که خواستار توسعه است باید در راستای شناسایی پتانسیل های خود قدم بردارد و در این زمینه مدیریت و برنامه ریزی ویژه ای داشته باشد و در این صورت می توان که انتظار بهره وری را  داشت.

وی ادامه داد: پتانسیل های میانه به خوبی شناخته نشده است زیرا هم اکنون شهرستان میانه به چهار استان متصل بوده و از سوی دیگر یک سوم آب های سطحی استان در این شهرستان وجود دارد اما متاسفانه از این ظرفیت به خوبی استفاده نشده است.

مددی با اشاره به ضرورت تکمیل پایاب سد آیدوغموش گفت: اگر مدیریت صحیحی وجود داشته باشد می توان شاهد تکمیل هر چه سریع تر پایاب این سد بود زیرا تکمیل آن سبب ایجاد ۲۰ هزار موقعیت شغلی می شود و میتوان بدین وسیله جوانان را از مشکل بیکاری نجات داد.

وی با اشاره به مشکل آب شرب در این شهرستان خاطر نشان شد: تعهد دولت باید در خصوص سد شهریار هر چه زودتر عملی شود.

نماینده مردم میانه با اشاره به طرح های ورزشی این شهرستان نیز گفت: طبق قول اداره ورزش و جوانان استادیوم پنج هزار نفری این شهرستان تا ۲۲ بهمن ماه تکمیل می شود اما تمامی مردم میانه خواستار ایجاد زورخانه هستند که امیدواریم در این خصوص نیز تمهیداتی اندیشیده شود.

کد خبر 2437494

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha