به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت دهه مبارک فجر و سی و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، سه طرح صنعتی با سرمایه گذاری حدود ۱۰۰ میلیارد تومان ظهر دوشنبه با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی، مهندس افخمی مدیرعامل بانک صنعت و معدن، خانم نصراللهی مدیرکل امور نساجی وزارت صنعت معدن و تجارت، حجت الاسلام صالحی منش استاندار قم و برخی دیگر از مقامات استانی و کشوری به بهره برداری رسید.
در ابتدای این مراسم، احمد ذاکری، رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت قم با تأکید بر اینکه باید برای طرحهایی که آماده بهره برداری است برنامه ریزی بهتری صورت دهیم گفت: استان قم از لحاظ اشتغال زایی رتبه چهاردهم در سطح کشور برخوردار است.
در ادامه، علی اشرف افخمی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بانک صنعت و معدن با اشاره به اینکه وظیفه این بانک توسعه و پیشرفت در صنعت است، گفت: به زودی خط راه تهران - قم - اصفهان را تامین اعتبار کرده و کار احداث آغاز میشود.
در بخش دیگری از این مراسم، علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دشمنان قصد دارند با جوسازی و سیاست بازی ثمرات و برکات انقلاب را کمرنگ کنند، گفت: باید کاری کنیم که قم از لحاظ صنعتی و اقتصادی رشد و توسعه کافی داشته باشد.
شایان ذکر است در این مراسم، سه شرکت صنعتی عطرین نخ تولید کننده انواع نخ پلی استر فیلامنت، تابندگی و تثبیت تاب نخ با اشتغال زایی ۳۰۰ نفر، شرکت تارا ریس آریا تولید کننده انواع نخ پلی استر و پنبه با اشتغال زایی ۱۷۰ نفر و شرکت وایا باطری تولید کننده انواع باطری خودور با اشتغال زایی ۴۰ نفر به بهره برداری رسید.


نظر شما