آخرین خبرها از عملیات پاکسازی تکریت

آغاز جنگ تن به تن در قادسیه تا پاکسازی یرموک در غرب تکریت

آغاز جنگ تن به تن در قادسیه تا پاکسازی یرموک در غرب تکریت

در ادامه عملیات نیروهای مسلح عراق برای پاکسازی شهر تکریت و نواحی اطراف آن منابع عراقی از آغاز جنگ خیابانی در منطقه قادسیه و پاکسازی منطقه مسکونی یرموک در غرب تکریت خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای نیوز، نیروهای مسلح عراق در ادامه پیشرویهای خود در شهر تکریت و حومه این شهر وارد جنگ خیابانی با تروریستهای داعش در منطقه القادسیه در حومه تکریت شدند.

بر اساس این گزارش تروریستهای داعش از بسته های انفجاری و مینهای زیادی برای خنثی کردن حمله نیروهای مسلح عراق علیه تروریستها در سطح مناطق مختلف شهر تکریت استفاده کرده اند.

یک منبع آگاه در این خصوص اعلام کرد که در حالی که تک تیراندازهای داعش بر فراز ساختماهای تکریت مستقر شده اند نیروهای ضدتروریسم و یگان ویژه وارد جنگ خیابانی با این تروریستها شده اند.

از سوی دیگر پایگاه العهد از پاکسازی منطقه مسکونی یرموک در غرب شهر تکریت خبر داد.

کد خبر 2517308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha