پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ فروردین ۱۳۹۴، ۱۱:۰۲

سرتیپی:

فرهنگسرای قرآنی برای دانش آموزان شهرستان شبستر ایجاد شود

فرهنگسرای قرآنی برای دانش آموزان شهرستان شبستر ایجاد شود

شبستر- مدیر آموزش و پرورش شبستر گفت: از مسئولان می خواهیم نسبت به ایجاد فرهنگسرای قرآنی برای دانش آموزان این شهرستان اقداماتی انجام دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل سرتیپی پنج شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان اظهار داشت: آموزش و پرورش به منزله دو بال در جهت توسعه و ترقی تعلیم و تربیت هستند که اگر یکی از این دو بال دچار مشکل شود اهداف آموزش و پرورش تحقق پیدا نمی کند.

وی افزود: دانش آموزان مسئولیت پذیری، مشارکت جویی، داشتن روح همکاری و سازگاری را باید در مدارس و دانشگاه ها فرا گیرند تا با نهادینه سازی آن در جامعه به روند تکاملی اخلاق اجتماعی کمک کنند.

سرتیپی با تاکید بر احداث فرهنگسرای قرآنی در این شهرستان گفت: احداث این فرهنگسرا می تواند گام موثری برای تربیت قرآنی دانش آموزان شود و به این ترتیب می توان نسبت به الگو قرار گیری قرآن در زندگی این افراد امیدوار بود.

مدیر آموزش و پرورش شبستر افزود: تعلیم و تربیت در دنیای کنونی، خواه ناخواه متأثر از دگرگونی های پرشتابی است که در دانش تجربی نو، سبک زندگی، تغییر نگرش ها و پیشرفت های فناوری بوجود آمده است.

وی در پایان گزارشی از موفقیت های دانش آموزان منطقه در سال گذشته خبر داده و گفت: تمامی این موفقیت ها و دستاوردها مرهون زحمات همکاران منطقه و برنامه ریزی های درست شورای آموزش و پرورش بوده است.

کد خبر 2535445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha