۲ آذر ۱۳۸۴، ۱۱:۳۸

به دنبال دادخواست يكي از شهروندان ماساچوست؛

پروژه ساخت مسجد جامع و مركز اسلامي بوستون با مانع مواجه شد

پروژه ساخت يك مسجد جامع و يك مركز اسلامي در بوستون، آمريكا پس از آنكه قاضي ايالتي دادخواستي را عليه ساخت آن مورد بررسي قرار داد در خطر تعويق قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، اين دادخواست  توسط يكي از شهروندان ماساچوست در ماه اكتبر سال گذشته با هدف باطل كرن فروش زمين به مركز اسلامي ارائه شده است .

در نظر گرفتن تخفيف چشمگير توسط سازمان ذيصلاح براي انجمن اسلامي بوستون و اعطاي مجوز ساخت آن، موجب شده تا اين شهروند دادخواستي داشته باشد .

زميني كه قرار است براي ساخت مركز اسلامي مورد استفاده قرار گيرد با قيمت 175 هزار دلار به انجمن اسلامي فروخته شده  در حالي كه قيمت واقعي اين زمين 401 هزار و 187 دلار است.

منافع اين تحفيف دربرگيرنده ارائه درسهايي درباره اسلام و توسعه كتابخانه اسلامي در كالج رابردي است.

جيمز پوليكاسترو در دادخواست خود استدلال كرده است كه اين فروش قيود مختص ساختمانهاي ايالات متحده و ماساچوست را كه از سوي دولت اعمال شده نقض كرده و باعث مساعدتهاي غير منصفانه به مؤسسات ديني مي شود.

انجمن اسلامي بوستون اعتراض كرده است كه اين دادخواست از پروژه ديويد كه متعلق به گروه محلي اسرائيلي است ، سرچشمه گرفته و علت آن را مي توان چنين برآورد كرد كه زمانيكه پروژه مسلمانان به پايان برسد به بزرگترين مسجد و مركز اسلامي فرهنگي شمال شرق آمريكا تبديل مي شود، از اين روي سازمان فروشنده زمين و انجمن اسلامي بوستون از دادگاه خواسته اند تا دادخواست "پوليكاسترو" را مختومه اعلام كند.

اين در شرايطي است كه "نانسي استافير"، قاضي ارشد اين منطقه اظهار داشته است از آنجا كه اين مسئله به جدايي دين و دولت منتهي مي شود بايد دادخواست را مورد بررسي قرار داد.

اگر دادگاه به نفع "پوليكاسترو" رأي دهد، انجمن اسلامي بوستون بايد صدهاي هزار دلار براي زمين بپردازد و اين امر در سرعت كارهاي ساختماني اختلال ايجاد مي كند.

کد خبر 257268

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha