به گزارش خبرنگار مهر، جواد جوان مجیدی ظهر پنج شنبه در اولین همایش ملی معماری و شهرسازی پایدار به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل تصریح کرد: در سال های اخیر بی توجهی به برخی مولفه ها موجب شده است سیمای شهری رو به انحطاط برود.
وی افزود: بر همین اساس شاهد از دست رفتن هویت قبلی در معماری شهری هستیم و سیمای غیر یکنواختی را در سطح شهرها به دنبال داشته است.
رئیس اولین کنفرانس ملی معماری و شهرسازی پایدار با بیان اینکه معماری در گذشته تابع محدودیت های اقلیمی، زمینی و باورهای جمعی بود، اضافه کرد: انسان در گذشته بسته به زمین و شرایط محیطی اقدام به ساخت و معماری می کرد.
جوان مجیدی تاکید دارد که نگاهی به سیمای شهری از جمله در شهر اردبیل بیانگر نادیده گرفتن انسان و خصوصیات انسانی و از بین رفتن بافت های تاریخی و تهدید محیط زیست است.
وی یکی از اهداف برپایی این کنفرانس را بررسی چالش های پیش رو در معماری و شهرسازی پایدار با رویکرد انسان و محیط عنوان و به ضرورت نگاه جدید و علمی در این حوزه تاکید کرد.
دبیر کل اولین کنفرانس معماری و شهرسازی پایدار تصریح کرد: این کنفرانس معماری پایدار در ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی، محیطی و بهره گیری از ایده های نوین را دنبال می کند.
جوان مجیدی آشنایی با رویکردهای جدید، توسعه آموزش و پژوهش در ادبیات تخصصی، فراهم سازی فرصت انتقال تجربیات سایر کشورهای موفق و ارائه راهکارهای استفاده از نظریه های علمی را از اهداف این کنفرانس برشمرد.
پذیرش ۱۲۷ مقاله علمی پژوهشی
در این مراسم همچنین دبیر علمی اولین کنفرانس معماری و شهرسازی پایدار معماری را دغدغه انسانی و محیط زیست در دنیای امروز عنوان کرد.
علی جوان فروزنده تاکید دارد که بی توجهی و عدم شناخت موجب شده است محیط زیست و بوم انسانی با مشکلات عدیده مواجه شود.
وی طرح دو سوال را از ابعاد این کنفرانس دانست و گفت: اینکه محیط آرمانی معماری چه ویژگی هایی دارد و اینکه با چه شیوه هایی می توان به معماری پایدار دست یافت دو سوالی است که این کنفرانس به دنبال ارائه پاسخ علمی به آن است.
چوان فروزنده از ارسال ۱۴۷ مقاله به این کنفرانس خبر داد و افزود: ۱۲۷ مقاله مورد پذیرش واقع شده است و هشت مقاله جهت ارائه انتخاب شده اند.
وی اضافه کرد: مقالات منتخب در مجلات معتبر معماری و شهرسازی به چاپ خواهد رسید.
نظر شما