به گزارش خبرنگار مهر، اصغر میرزائی شامگاه یکشنبه در مراسم معارفه رئیس سازمان مدیریت برنامه ریزی استان کرمانشاه گفت: در معاونت برنامه ریزی استانداری طی دولت یازدهم تاکنون چند برنامه را به عنوان محور امور خود قرار دادیم که به سمت و سویی برویم که نتایج آن منجر به توسعه استان شود.
وی افزود: در راستای نظام مند کردن اعتبارت، مهمترین محوری را در راس امور قرار دادیم، سفر مقام معظم رهبری و پیگیری نتایج آن سفر بود و سال گذشته یکی از بهترین سال هایی بود که با کمک دفتر مقام معظم رهبری، سازمان مدیریت و تلاش های استان تصمیمات خوبی در این زمینه گرفته شد.
معاون سابق برنامه ریزی استانداری کرمانشاه گفت: بحث آمایش و تدوین برنامه آمایش سرزمینی نیز از دیگر برنامه های مهم بوده که در بخش های مختلف چون کشاورزی در حال انجام است.
وی تصریح کرد: در این طرح به چشم انداز نظریه پایه توسعه استان توجه و مورد بازنگری قرار گرفته است.
میرزائی افزود: در این طرح نگاه خاص و ویژه ای به حوزه های مختلف چون صنعت و معدن و احیا صنایع راکد و بهره برداری اصولی از معادن موجود برای رسیدن به ارزش افزوده بیشتر شده است.
معاون سابق استاندار کرمانشاه هم چنین از نگاه های ویژه و بخش بازرگانی، صنایع دستی و کشاورزی در این برنامه خبر داد و گفت: در این زمینه مصوبات خوبی هم داشته ایم.
وی همچنین به توسعه فرودگاه کرمانشاه به عنوان یکی از زیرساخت های توسعه ای استان اشاره کرد و گفت: در حوزه راه و شهرسازی به خصوص در بخش روستایی نیز باید کارگروه های مربوطه برنامه های خود اعلام کنند.
میرزائی به تلاش های این معاونت از ابتدای دولت یازدهم تا کنون برای رفع معضل بیکاری خبر داد.
نظر شما