۵ خرداد ۱۳۹۴، ۱۳:۴۶

حجت‌الاسلام محمدعلی زم:

موزه هنرهای معاصر آبادان باید به قطب هنری منطقه تبدیل شود

موزه هنرهای معاصر آبادان باید به قطب هنری منطقه تبدیل شود

حجت‌الاسلام محمدعلی زم با اشاره به افتتاح موزه هنرهای معاصر آبادان گفت این موزه باید دارای سه پیوست آموزش، تولید و اقتصاد آثار هنری باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد که برای حضور در مراسم افتتاحیه این موزه به آبادان سفر کرده بود بابیان این‌که امیدوارم این موزه از آن موزه‌هایی نباشد که از یاد رفتگی، مرگ و گرد و خاک را به ذهن تداعی می‌کند، گفت: در زمینه آموزش امیدوارم اینجا مرکز آموزش هنرهای تجسمی در سطح بالا باشد و در آن کارگاه‌هایی با حضور اساتید درجه‌یک هنری برگزار شود.

زم با اشاره به وضعیت بد این موزه طی سال‌های گذشته اظهار کرد: هفت، هشت سال پیش که اینجا را دیدم ساختمانی تقریباً نیمه ویران و پر از خاک بود. همان موقع تصمیم گرفتیم که اینجا را احیا کنیم اما تا فراهم کردن شرایط مراحل دشواری را پشت سر گذاشتیم.

او بابیان این‌که برای رونق و آبادانی خوزستان سی سال تأخیر داشته‌ایم گفت: امیدواریم اینجا یک مرکز پویا برای بچه‌های آبادان و خرمشهر باشد. بچه‌هایی از همه بیشتر استحقاق استفاده از این امکانات را دارند.

زم همچنین اظهار امیدواری کرد که موزه هنرهای معاصر آبادان به مرکزی بزرگ برای هنر و تولید و ارائه آثار هنری تبدیل شود که بتواند در منطقه حرف اول را بزند.

موزه هنرهای معاصر آبادان روز سوم خرداد همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر با برپایی یک نمایشگاه عکس افتتاح شد.

در مراسم افتتاحیه این موزه علاوه بر حجت‌الاسلام زم، علی مراد خانی معاون هنری وزیر ارشاد، ملانوروزی رئیس مرکز هنرهای تجسمی و موزه هنرهای معاصر تهران، خسرو نشان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز و ...حضور داشتند.

کد خبر 2761031

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ... ۰۰:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۸
      0 0
      بیشتر درباره سابقه اساتید موسیقی توضیح بدید