پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۳:۳۰

در پایان نشست تیم سایپا و البرز در حضور کفاشیان مطرح شد؛

مهلت یک هفته ای فدراسیون برای حل اختلافات ساپیا و البرز

مهلت یک هفته ای فدراسیون برای حل اختلافات ساپیا و البرز

کرج - نشست مشترک مسئولان ورزش البرز و باشگاه سایپا با موضوع رفتن و ماندن این تیم در نهایت با مهلت یک هفته ای فدراسیون برای بررسی بیشتر موضوع به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست مشترک مسئولان ورزش البرز و باشگاه سایپا پیش از ظهر امروز در فدراسیون فوتبال کشور برگزار شد. موضوع این جلسه رفتن و ماندن تیم سایپا از البرز بود مهلت یک هفته ای فدراسیون برای بررسی بیشتر موضوع نتیجه این جلسه بود که لحظاتی پیش به اتمام رسید.

در این خصوص  خبرنگار مهر با رضا گل محمدی، مدیر کل ورزش و جوانان استان البرز گفتگو کرد، وی گفت: در نشست دو ساعته امروز که در حضور علی کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال و مهدی تاج رییس سازمان لیگ برگزار شد طرفین نقطه نظرات خود را در خصوص اختلافات فی مابین اعلام کردند و در نهایت مسئولان فدراسیون فوتبال خواستار برگزاری نشست های تخصصی برای بررسی ابعاد مختلف موضوع و تصمیم گیری نهایی شدند.

گل محمدی با بیان اینکه طرف سایپایی  برای انتقال به تهران پافشاری می کند، گفت: آنها آمده بودند که در همین جلسه کار را تمام کنند و مجوز حضورشان در پایتخت را بگیرند اما وقتی استدلال های ما را شنیدند و مواردی را برای آنها روشن کردیم فضا تا حدی تغییر کرد و در نهایت رییس فدراسیون دستور داد این موضوع در نشست مشترک طرفین به شکل دقیق تری بررسی شود و در نهایت نتیجه گیری در این خصوص انجام شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز افزود: ما خواهان ادامه حضور سایپا در البرز هستیم و معتقدیم این باشگاه باید برای البرز بماند و امیدوارم در جلساتی که در هفته جاری داریم مسائل مختلف شفاف سازی شود و به یک نتیجه منطقی برسیم.

نایب رییس هیئت فوتبال استان البرز در ادامه به خبرنگار مهر گفت: من نیز در این نشست حضور داشتم و از نزدیک موارد مطرح شده را شنیدم معتقدم می توان در گفتگوهای شفاف مشکلات و اختلاف نظرها را رفع کرد و به همکاری ادامه داد.

یمینی با بیان اینکه مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ راغب به ادامه حضور سایپا در البرز هستند گفت: صحبت های مفید و خوبی از سوی طرفین مطرح شد و مدیرکل ورزش البرز و رییس هیئت فوتبال استان نیز مواردی را از تلاش های البرز برای کمک به این باشگاه در سالهای اخیر عنوان کردند تا بخشی از سوءتفاهمات برطرف شود.

وی در پایان گفت: مدیران باشگاه سایپا برای این اقدام خود دلایلی دارند که ما به آن احترام می گذاریم اما معتقدیم رفع ایرادهای موجود و ایجاد یک توافق شدنی است و باید از طریق گفتگو آن را حل کنیم.

کد خبر 2777505

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha