پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۴۱

ریيس اداره ورزشی و فرهنگی كارگران استان البرز خبر داد:

كسب سه مدال طلای ارزشمند جهانی توسط ورزشكاران كارگر البرز

كسب سه مدال طلای ارزشمند جهانی توسط ورزشكاران كارگر البرز

کرج - ریيس اداره ورزشی و فرهنگی كارگران استان البرز گفت: كارگران ورزشكار استان البرز موفق به كسب سه مدال طلای ارزشمند جهانی در رشته های فوتبال و دوميدانی در بازی های جهانی ورزش کارگران جهان شدند.

خلیل عبدالهی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر اظهار کرد: مجتبی فشی و عباس پور رمضان فوتباليست های كارگر البرزی به همراه تیم ملی فوتبال کارگران كشور، مقام اول جهانی را كسب کردند و سهیلا نادری در ماده 1500 متر و 800 متر زنان در تیم ملی دو و میدانی کارگران صاحب دو مدال طلای جهان شد.

عبداللهی افزود: در این دوره از بازی های جهانی ورزش کارگری، تیم هایی از 30 کشور در رشته های دو و میدانی، فوتبال، مینی فوتبال، والیبال، بسکتبال، تنیس، پینگ پنگ، شنا، کشتی، جودو، والیبال ساحلی، تنیس ساحلی، کشتی فرنگی و شطرنج به مصاف یکدیگر رفتند و کاروان اعزامی ورزش کارگری ایران با 47 ورزشکار مرد و 16 ورزشکار زن در رشته‌های والیبال‌ ساحلی‌آقایان،‌ والیبال‌ سالنی‌ بانوان،‌ فوتبال، دو و میدانی آقایان، دو و میدانی بانوان، کشتی فرنگی و ساحلی و جودو به این مسابقات اعزام شده اند.

وی بازی های جهانی ورزش کارگری را یک رویداد بین المللی مهم در ورزش كارگری جهان خواند و گفت: بازيهاي جهان هر دو سال یکبار و اغلب به صورت فستیوال برگزار می شود. شركت كنندگان در اين مسابقات از ورزشکاران حرفه ای و قهرمانان جهاني نبوده بلکه کارگران علاقه مند به ورزش از سراسر جهان با یکدیگر به رقابت می پردازند.

عبداللهی در پایان گفت: چهارمین دوره مسابقات جهانی ورزش کارگری 2015 ایتالیا که از 17 خردادماه در شهر لینیانو ایتالیا در حال برگزاری است و روز شنبه 23 خرداد با برگزاری مراسم اختتامیه در شهر ساحلی لینیانو به پایان می رسد.

کد خبر 2777728

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha