۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۶:۵۷

مدیرعامل آبفا شهری استان کرمانشاه:

مردم کرمانشاه بیشتر از سایر استانها آب مصرف می کنند

مردم کرمانشاه بیشتر از سایر استانها آب مصرف می کنند

کرمانشاه- مدیرعامل آبفای شهری استان کرمانشاه، این استان را از نظر مصرف آب، پر مصرف تر از سایر استانهای کشور عنوان کرد و گفت: این میزان در فصول گرم ۳۱ درصد نسبت به قبل افزایش می یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور کیاور، بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری مدیران حوزه آب به مناسبت هفته صرفه‌جویی در مصرف آب که در محل آب منطقه ای برگزار شد، میانگین مصرف آب در استان کرمانشاه و طی روزهای معمولی سال را ۱۷۳ لیتر در شبانه روز عنوان کرد و گفت: این میزان در فصول گرم به ۲۲۷ لیتر در شبانه روزافزایش یافته و رشد ۳۱ درصدی را نشان می دهد.

وی افزود:  میزان مصرف سرانه مردم کرمانشاه نسبت به میانگین کشوری بالاتر بوده و استان کرمانشاه پرمصرف تر از کشور است.

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه، از رشد ۷۱ درصدی میزان مصرف شبانه روز استان در فصول گرم نسبت به فصول سرد خبر داد.

کیفیت آب اولویت ماست/ آب شرب مصرفی در کرمانشاه کاملا سالم است

کیاور، بر کیفیت آب مصرفی شهروندان تاکید کرد و آن را از اولویت های شرکت آبفا شهری استان عنوان کرد و گفت: این امر همواره در دستور وزارت نیرو بوده و شرکت های آب و فاضلاب در استان ها نیز به تبع وزارتخانه آن را در اولویت امورخود دارند.

وی بر تامین آب سالم و کیفی در استان تاکید کرد و گفت: در این زمینه به مردم اطمینان می دهیم که آبی که در استان به مصرف شرب می رسد یک آب کاملا سالم است.

کیاور خواستارمدیریت مصرف آب از سوی شهروندان به خصوص در فصل گرما شد و گفت: شرایط کم آبی پیش آمده و کاهش بارش ها در سال های اخیر بر ضرورت این امر می افزاید.

وی با اشاره به اقیلم خشک کشور ایران گفت: این کشور همواره از کشورهای خشک بوده اما متاسفانه در گذشته این باور در ما وجود داشته که کشور پر آبی هستیم و براین اساس مدیریت صحیحی بر منابع آبی صورت نگرفته است و این در حالی است که ایران با داشتن یک درصد جمعیت جهان کمتر از این میزان منابع آبی جهان را به خود اختصاص داده و ۵۰ درصد آب جهان نیز در ۶ کشور وجود دارد و مابقی کشورها از ۵۰ درصد آب دیگر استفاده می کنند.

وی تصریح کرد: عدم توجه به این موضوع که کشور ایران در منطقه خشکی واقع است باعث عدم توجه به مدیریت منابع آبی شده و هم اکنون با مشکل جدی در زمینه آب روبرو هستیم.

ضرورت وضع قوانین بازدارنده در مصرف آب

کیاور، خود مردم را پیشقراول مدیریت مصرف آب دانست و گفت: علاوه بر این باید قوانین بازدارنده ای نیز در این زمینه وضع شود و بنابر شنیده ها وزارت نیرو تصمیم دارد مصوبه ای را به تصویب برساند که براساس آن مشترکینی که بیش از ۴۰ متر مکعب مصرف دارند مشمول تعرفه های پلکانی شوند.

وی در خصوص اعطای مجوز قالیشویی ها و کارواش ها در شرایط بحرانی آب گفت: برخی از این کارواش و قالیشویی ها مجوز ندارند که باید با آنها برخورد شود و برخی نیز در شرایطی که بحران آب مطرح نبوده است این مجوز را دریافت کرده اند.

شهرداری ها منبع آبی خود برای آبیاری فضای سبز را از آب شرب به منبع دیگری تغییر دهند

کیاور در خصوص آب شرب مصرفی برای آبیاری فضای سبز توسط شهرداری نیز گفت: امسال مصوب شده باید شهرداری ها از مصرف آب شرب برای آبیاری فضای سبز امتناع کرده و منبع آب مورد نیاز برای آبیاری را تغییر دهند.

امیریان ، مدیرعامل آب منطقه ای نیز در این خصوص گفت: برای ملزم کردن شهرداری ها به این امر حداقل کاری که ما می توانیم انجام دهیم این است که مجوز حفر چاه نیز به آنها ندهیم تا آنها به سمت استفاده از پساب های تصفیه شده  برای آبیاری فضای سبز بروند که البته حتی برخی دستگاه ها نیز می توانند با تجهیز مراکز خود به سیستم تصفیه این پساب را تولید و آن را برای آبیاری فضای سبز به شهرداری بفروشند.

کد خبر 2786812

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha