به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، دكتر "عباس صدري" طي نشستي كه روز گذشته در پارك علم و فناوري تهران برگزار شد، با اشاره به آگاه كردن مسئولين و مديران سياستگذار در رابطه با توان پارك هاي فناوري در رشد و توسعه كشور گفت: همكاري كشورهاي اسلامي در زمينه پارك هاي علم و فناوري علم و تكنولوژي ارتقا آنها را به دنبال دارد.
وي اظهار داشت: با توجه به اينكه كشورهاي جهان به مهارت هاي عمومي و پايه نظير نوآوري، ارتباطات، خلاقيت، تفكر خلاق و همچنين تكنولوژي هاي نو اهميت قابل توجهي مي دهند، ISESCO آمادگي لازم را جهت همكاري با پارك علم و فناوري دانشگاه تهران جهت ارتقاء اين مهارت ها و علوم دارد.
به گزارش "مهر"، سازمان علمي آموزشي، فرهنگي اسلامي ISESCO فعاليت خود را در سال 1982 و بر اساس قطعنامه اجلاس يازدهم كنفرانس وزاري خارجه كشورهاي اسلامي با هدف ترويج و ترغيب كشورهاي اسلامي با همكاري آموزش علمي و فرهنگي آغاز كرده و مقر آن در شهر رباط مغرب است.
نظر شما