پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ تیر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۳

مدیرکل روابط عمومی استانداری سمنان:

پنجمین دوره ارزیابی روابط عمومی های استان سمنان برگزار می شود

پنجمین دوره ارزیابی روابط عمومی های استان سمنان برگزار می شود

سمنان - مدیر کل روابط عمومی استانداری سمنان با اشاره به فعالیتها و اقدامات مختلف روابط عمومی و ضرورت ارزیابی ونظارت برعملکرد آنها گفت: پنجمین دوره ارزیابی روابط عمومی های استان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ار روابط عمومی استانداری سمنان، ایرج کارخایی در نشستی با اعضای شورای هماهنگی روابط عمومی های استان سمنان ضمن اشاره به برگزاری پنجمین دوره ارزیابی روابط عمومی های استان افزود: در این دوره روابط عمومی های دستگاه های اجرایی، دانشگاه های دولتی و آزاد اسلامی، فرمانداریها و شهرداریها مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

وی دوره زمانی این ارزیابی را از تیرماه سال ۹۳ تا تیرماه سال ۹۴ به مدت یکسال بیان کرد و افزود: آخرین زمان ارسال مستندات و گزارشها تا آخر تیرماه در نظر گرفته شده است.

مدیر کل روابط عمومی استانداری سمنان هدف از برگزاری ارزیابی روابط عمومی ها را ایجاد انگیزه بیشتر در بالا بردن کیفیت کارهای مربوط به اطلاع رسانی و شناسایی روابط عمومی های برتر و بستر سازی برای تلاش بیشتر دیگر روابط عمومی ها در چارچوب وظایف محوله بیان کرد.

کارخایی با اشاره به ضرورت بحث اطلاع رسانی گفت: یکی از مهمترین وظایف و رسالت های روابط عمومی ها اطلاع رسانی و انعکاس فعالیت و خدمات دستگاه های اجرایی استان به مردم است و وظیفه اصلی روابط عمومی ها این است که بصورت مناسب، به موقع و شفاف و صادقانه مسائل، عملکردها و دستاوردها را با مردم در میان بگذارند و عملکرد و تلاش دولت تدبیر و امید را انعکاس دهند.

وی افزود: در این راستا هر دستگاه باید به تناسب مخاطب عمومی و تخصص خودش بصورت مستمر اطلاع رسانی هوشمند را مد نظر داشته باشد و اگر به تعداد دستگاهها، فرمانداریها  و شهرداری ها اطلاع رسانی استمرار داشته باشد و در این عرصه از همیاری و کمک رسانه ها و مطبوعات بهره گرفته شود می توانیم فضای مناسبی در عرصه اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی ایجاد کنیم.

مدیر کل روابط عمومی استانداری سمنان تصریح کرد: بر این اساس یکی از معیارهای مهم ارزیابی بحث اطلاع رسانی و مقوله همکاری و تعامل با رسانه ها و مطبوعات وتوجه به عرصه پاسخگویی است.

کارخائی با بیان اینکه در این دوره ۲۷ شاخص و معیار در ارزیابی ها مورد ملاک انتخاب روابط عمومی های برتر است، گفت:  تولید خبر و گزارش، انعکاس اخبار و گزارش در رسانه ها و مطبوعات، تعامل و همکاری با رسانه ها، مصاحبه و حضور مدیر در مطبوعات و رسانه ها،   ملاقات عمومی مردم با مسئولان، تکریم ارباب رجوع، فعال بودن پیاگاه خبری، سامانه پیام کوتاه، مسابقات فرهنگی، مذهبی برای کارکنان  و خانواده ها و تدوین برنامه عملیاتی سال و افکار سنجی و ... مد نظر است که بر اساس این شاخص ها امتیازات لازم به روابط عمومی ها داده خواهد شد و در پایان روابط عمومی های برتر شناسائی و اعلام خواهند شد.

کد خبر 2855904

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha