۱۹ شهریور ۱۳۹۴، ۲۰:۰۲

معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد:

اختصاص اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومانی برای توسعه کشاورزی ایلام

اختصاص اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومانی برای توسعه کشاورزی ایلام

ایلام - معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از اختصاص اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومانی برای توسعه کشاورزی ایلام طی شش سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مراد اکبری عصر پنجشنبه در بازدید از طرحهای مختلف کشاورزی شهرستانهای سیروان، چرداول در استان ایلام اظهار داشت: خوشبختانه در بحث اعتبارات حوزه آب و خاک، مبالغ بسیاری خوب برای توسعه کشاورزی استان ایلام اختصاص یافته است.

وی بیان داشت: طبق برنامه ریزی های انجام شده قرار است ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان ایلام تجهیز و تسطیح شوند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه از سه محل برای استان ایلام در بخش آب و خاک اعتبار در نظر گرفته شده است، بیان داشت: طی یک برنامه بلند مدت قرار است اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان برای توسعه شبکه های آبیاری، آبیاری تحت فشار، توسعه و تجهیز اراضی و ..اختصاص پیدا کند.

وی افزود: امسال ۴۵ میلیارد تومان برای پروژه های آب و خاک جهاد کشاورزی استان ایلام در نظر گرفته شده که اولویت با آبیاری تحت فشار و توسعه و تجهیز اراضی استان است.

اکبری با بیان اینکه از محل اعتبارات روخانه های مرزی نیز ۴۰ هزار هکتار از اراضی استان ایلام آبی می شود و در مجموع تحولی بزرگ در حوزه کشاورزی استان رخ خواهد داد.

کد خبر 2912550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha