پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ مهر ۱۳۹۴، ۱۴:۱۲

رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان:

بهره گیری ازائمه جماعات جوان و تجربه بزرگان برای ترویج فرهنگ نماز

بهره گیری ازائمه جماعات جوان و تجربه بزرگان برای ترویج فرهنگ نماز

همدان- رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان عنوان کرد: باید از ائمه جماعات جوان و تجربه بزرگان برای ترویج فرهنگ نماز در جامعه بهره‌گیری شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید مرتضی حسنی حلم ظهر چهار شنبه در گردهمایی دبیران اقامه نماز استان همدان بابیان اینکه همه باید برای ترویج نماز در کشور و استان تلاش کنیم، گفت:باید تلاش کنیم تا ترویج و توسعه نماز به معنای واقعی در جامعه شکل بگیرد.

وی بابیان اینکه هدف ایجاد رفتار و اخلاق نماز در جامعه است، بیان کرد:اگر در جامعه اخلاق و رفتار نمازی شکل گیرد و همه کارها بر مبنای نماز پیش برود، جامعه تبدیل به یک جامعه رشد یافته خواهد شد.

رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان بابیان اینکه همه باید تلاش کنیم که رفتار و کردار خود را بر مبنای نماز پیش ببریم، عنوان کرد:تحقق این هدف نیازمند آموزش و همکاری است.

حجت‌الاسلام حسنی حلم بابیان اینکه در وهله نخست باید فهم دقیق و معرفت کامل از یک آموزش داشته باشم، افزود: زمانی که از یک آموزش معرفت کامل به دست آوریم به اخلاق و رفتار درست در زندگی تبدیل می‌شود.

وی بابیان اینکه گردهمایی دبیران اقامه نماز استان برای دومین بار در طول سال برگزارشده است، عنوان کرد: در این گردهمایی علاوه بر ارزیابی ظرفیت‌ها و چگونگی کار دستگاه‌های اجرایی کلاس‌های آموزشی نیز برگزار می‌شود.

رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان بابیان اینکه ۸۰ نفر در این کلاس‌ها حضور دارند، افزود:ستاد اقامه نماز باید مقدمات لازم را برای ترویج نماز ایجاد کند.

حجت‌الاسلام حسنی حلم بابیان اینکه ترویج نماز نیازمند برگزاری کلاس‌های آموزشی، کارگاه‌های آموزشی، کارهای فرهنگی و کارهای نظارت است، گفت: تمام تلاش ستاد اقامه نماز ترویج فرهنگ نماز در جامعه و به خصوص در بین جوانان و نوجوانان است.

وی با تأکید بر اینکه ترویج نماز در جامعه نیازمند بسترسازی است، عنوان کرد:نهادهای فرهنگی و آموزشی در  تلاش هستند که این امر مهم را در  جامعه نهادینه کنند.

رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان بابیان اینکه برای جوانان و نوجوانان برنامه‌های ویژه‌ای در راستای ترویج فرهنگ نماز در نظر گرفته‌شده است، افزود:مهم‌ترین بحث در ترویج نماز موضوع یاوران نماز است.

حجت‌الاسلام حسنی حلم بابیان اینکه نماز یاوران یعنی حضور مردم و به‌خصوص جوانان در تمام عرصه‌های اجتماعی، عنوان کرد:جوانان و نماز یاوران با اخلاق و رفتار خود در جامعه می‌توانند مردم را به‌سوی امر مهم نماز سوق دهند.

وی به جشنواره نماز در استان نیز اشاره کرد و گفت: استان‌های دیگر این درخواست را داشتند که از این ظرفیت برای ترویج نماز در استان خود استفاده کنند و به همین علت جشنواره نماز به استان گلستان سپرده شد اما تلاش می شود که دوباره به استان برگردد.

رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان بابیان اینکه دو بحث مهم سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در دستگاه‌های اجرایی دنبال می‌شود، عنوان کرد:۹۵درصد فضای فیزیکی دستگاه‌های اجرایی استان همدان وضعیت مطلوبی دارند.

حجت‌الاسلام حسنی حلم بابیان اینکه حضور کارمندان و مردم در نمازخانه‌ها وضعیت مطلوبی دارد گفت:باید از ائمه جماعات جوان و تجربه بزرگان برای ترویج فرهنگ نماز در جامعه بهره‌گیری شود.

کد خبر 2935408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha