پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ اسفند ۱۳۸۴، ۱۲:۰۶

لاريجاني در پاسخ به ادعاي ارلي :

سلطه گري بر سوخت هسته‌اي در دستور كار آمريكايي ها قرار دارد

سلطه گري بر سوخت هسته‌اي در دستور كار آمريكايي ها قرار  دارد

دبيرشوراي عالي امنيت ملي جمهوري اسلامي ايران در پاسخ به ادعاي سخنگوي وزارت امور خارجه آمريكا در تلويزيون العربيه مبني بر اينكه ايران نيازي به سوخت هسته اي ندارد، گفت: ازسخنان امريكايي‌هااينگونه به نظر مي‌رسد كه مي‌خواهند سلطه كامل خود را بر سوخت هسته‌اي به جهانيان تحميل كنند .

به گزارش خبرگزاري "مهر"، آدام ارلي سخنگوي وزارت امور خارجه امريكا در گفتگو با برنامه ويژه شبكه العربيه مدعي شد  : ايران ذخاير نفتي زيادي دارد و به همين علت نيازي به توليد انرژي هسته اي ندارد .

وي بر اين اساس  ايران را متهم كرد كه قصد دارد از فناوري هسته‌اي در راستاي اهداف نظامي استفاده كند.

شبكه العربيه در همين زمينه در مصاحبه اي نظر علي لا‌ريجاني دبير شوراي عالي امنيت ملي را جويا شد . وي گفت : در دوران پيش از انقلا‌ب كه هم توليد نفت ايران بيشتر از زمان فعلي بود و هم جمعيت ايران ونياز كشور به انرژي بسيار كمتر، رژيم شاه با حمايت آمريكا، برنامه هسته‌اي گسترده‌اي طراحي كرد كه شامل احداث نيروگاه هسته‌اي و توليد سوخت بود، اما زماني كه انقلا‌ب پيروز شد موضع آمريكا تغيير كرد پس‌، استدلا‌ل آمريكا مبني بر ذخاير نفتي ايران‌، منطقي نيست.

لا‌ريجاني افزود: زماني كه سوخت فسيلي به پايان برسد سوخت هسته‌اي تنها منبع انرژي در دو يا سه دهه آينده خواهد بود و از سخنان امريكايي‌ها اينگونه به نظر مي‌ رسد كه مي ‌خواهند سلطه كامل خود بر سوخت هسته ‌اي را به جهانيان تحميل كنند .

کد خبر 295148

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha