پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۵۸

امام‌جمعه دزفول:

۱۳ آبان یادآور دشمنی‌های شیطان بزرگ با ایران است

۱۳ آبان یادآور دشمنی‌های شیطان بزرگ با ایران است

دزفول - امام‌جمعه دزفول گفت: روز حماسی ۱۳ آبان یادآور دشمنی‌های گسترده شیطان بزرگ یعنی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ايران است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدعلی قاضی دزفولی پیش از ظهر امروز چهارشنبه در جمع راهپیمایان به مناسبت ۱۳ آبان، روز دانش‌آموز و استکبارستیزی در محل مصلای امام علی (ع) دزفول اظهار کرد: یوم‌الله بزرگ ۱۳ آبان، روز مبارزه با استکبار و روز افتخار، سرافرازی و عظمت ملت اسلامی است که از این جهت اهمیت زیادی دارد.

وی با بیان اینکه ۱۳ آبان، یادآور دشمنی‌های شیطان بزرگ آمریکا است که پیشینه دیرینه و تاریخی دارد، افزود: صفحات تاریخ از دشمنی‌های آمریکا پر است. کودتای ۲۸ مرداد که آمریکا با برگرداندن شاه مدت ها این کشور را تحت سلطه قرارداد، تحریم و حمایت از صدام حسین در هشت سال جنگ خانمان‌سوز که سرمایه‌های زیادی از ما گرفت و هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایران توسط ناو آمریکایی از جمله جنایات آمریکا در تاریخ ایران اسلامی است.

امام‌جمعه دزفول با بیان اینکه امروز دانشجویان، دانش آموزان و طلاب ما با فریاد مرگ بر آمریکا جوشیده و خروشیده‌اند، گفت: ۱۳ آبان روز عزت جمهوری اسلامی و روزی است که جوانان پیرو خط امام در یک اقدام حماسی و انقلابی لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر کردند به‌گونه‌ای که معمار گذار کبیر انقلاب این روز را انقلاب دوم نام‌گذاری کردند.

حجت‌الاسلام قاضی دزفولی با اشاره به اینکه امروزه امریکا در رفتار و برخورد خود با ایران هیچ‌گونه تغییری ایجاد نکرده و همچنان دشمن ما است، تصریح کرد: وقتی رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید ایران محور شرارت است و باید تحریم‌های فلج‌کننده علیه این کشور اتخاذ کنیم و یا وقتی دولت‌مردان آمریکا می‌گویند باید ریشه ملت ایران خشکیده شود، اینها همه نشان‌دهنده دشمنی آنها با ایران است.

وی گفت: آمریکا همیشه به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی بوده و هر کجا که بتواند به کشور ما ضربه می‌زند.

امام‌جمعه دزفول در ادامه با بیان اینکه استکبارستیزی یک دستور قرآنی است که امروز از شهر مقاومت دزفول قهرمان بلند شده است تا جهانیان شاهد باشند که ملت ما همچنان در مسیر انقلاب حرکت خواهد کرد، افزود: امروزه برخی‌ها از روي نادانی و یا به‌عمد قصد دارند چهره آمریکا را بزک و آن را همانند یک فرشته نشان دهند و بگویند که اگر در گذشته این کشور دشمن ما بوده اکنون این‌گونه نیست و به این ترتیب چهره این کشور ظالم را پنهان می‌کنند تا آمریکا بتواند راحت خیانت کند.

امام‌جمعه دزفول با تأکید بر اینکه شعار مرگ بر آمریکا یعنی مرگ بر سیاست و تبعیض‌های ظالمانه این کشور، گفت: امام خمینی (ره) فرمودند که اگر در تمام آمریکا مسجد بسازند بازهم نباید شعار مرگ بر آمریکا فراموش شود.

حجت‌الاسلام قاضی دزفولی با بیان اینکه آمریکا به دنبال نفوذ در کشور و تغییر باورهای دینی مردم است، اظهار کرد: در مسئله برجام مسئولان ما به آمریکا اعتماد نکنند و تا بندبند نامه رهبری رعایت نشده هیچ کاری انجام ندهند چرا که ظاهر و باطن آمریکا متفاوت است و آنها سراسر شرک و نیرنگ هستند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به‌ویژه شهدای دانش‌آموز و تقدیر و تشکر از برگزاری مراسم بزرگ یوم‌الله در دزفول، گفت: امیدواریم با یاری خداوند هرچه زودتر پرچم لا اله الا الله را در سراسر جهان به اهتزاز در آوریم.

کد خبر 2957856

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha