پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ آبان ۱۳۹۴، ۱۸:۵۵

نجفی با اشاره به اقدامات اعتمادساز ایران:

گزارش حل و فصل PMD تا اوایل آذر منتشر می‌شود

گزارش حل و فصل PMD تا اوایل آذر منتشر می‌شود

نماینده کشورمان در آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: گزارش آژانس درباره موضوع PMD (ابعاد نظامی ادعایی) در پرونده هسته‌ای ایران، تا اوایل آذر منتشر و این مسئله حل و فصل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، رضا نجفی در حاشیه نشست مشترک سفرای ایران در خارج از کشور با مسئولان سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: انتظار داریم آژانس همانطور که اطلاعات گذشته برنامه هسته ای کشورمان را ارائه کرده‌ایم، گزارشی مبتنی بر حقایق ارائه کند، نه بر اساس اطلاعات دروغی که برخی کشورهای غربی علیه کشورمان می‌دهند.

وی در پاسخ به پرسشی درباره فرایند گزارش‌دهی آژانس برای بستن پرونده PMD، گفت: طبق نقشه راه همکاری ایران و آژانس، اقدامات کامل را انجام داده‌ایم و آژانس ۱۵ اکتبر بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد که ایران همه اقدامات را انجام داده است.

نماینده کشورمان در آژانس بین المللی انرژی اتمی افزود: از این مرحله به بعد آژانس شروع به نگارش گزارش برای ارزیابی نهایی خواهد کرد که البته ما جلسه ای به عنوان جلسه جمع‌بندی قبل از انتشار گزارش خواهیم داشت و پیش‌بینی می‌شود که گزارش آژانس اوایل آذر منتشر شود.

نجفی اضافه کرد: در این جلسه آخرین نکات را با آژانس بررسی خواهیم کرد و گزارش باید زمینه را فراهم کند تا قطعنامه کشورهای ۱+۵ در جلسه فوق‌العاده شورای حکام در ۲۴ آذر ارائه شود.

وی تأکید کرد: طبق برجام این کشورها متعهد هستند که قطعنامه‌ای با هدف بستن موضوعات گذشته مربوط به PMD ارائه کنند.

نماینده ایران در آژانس گفت: همانطور که در نامه رهبر معظم انقلاب ذکر شده یکی از شروط اجرای اقدامات کشورمان به ویژه درباره رآکتور اراک و تبادل سوخت، بسته شدن پرونده PMD است.

نجفی افزود: این مرحله، مرحله مهمی است و پیش‌بینی می‌کنیم که گزارش آژانس ارائه و این پرونده بسته شود.

کد خبر 2962967

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha