پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۲۰

معاون طیب نیا اعلام کرد:

لایحه ساماندهی قوانین مخل کسب و کار تهیه می‌شود

لایحه ساماندهی قوانین مخل کسب و کار تهیه می‌شود

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به شناسایی مهمترین موانع بهبود فضای کسب و کار در حوزه قوانین مخل و مزاحم، گفت: به‌زودی لایحه ساماندهی قوانین مخل و مزاحم فضای کسب و کار آماده می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، شاپور محمدی امروز در دومین همایش ملی بهبود کسب و کار اظهارداشت: یکی از اقداماتی که با تلاش دولت در حال پیگیری است، تدوین لایحه ای برای حذف قوانین مخل و مزاحم کسب و کار است. از همه فعالان اقتصادی و دستگاه‌های اجرایی درخواست شد تا قوانین مخل و مزاحم کسب و کار خود را اعلام کنند.

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به شناسایی مهمترین موانع بهبود فضای کسب و کار در حوزه قوانین مخل و مزاحم، گفت: به زودی لایحه ساماندهی قوانین مخل و مزاحم فضای کسب و کار آماده می شود.

وی افزود: با تلاش دولت رتبه فضای کسب و کار ایران از ۱۵۲ به ۱۱۸ و در اعلام بانک جهانی شاخص فضای کسب و کار در ایران ۳۴ پله بهبود یافته است.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به مصوبات هیات دولت برای بهبود شاخص‌های مورد نظر بانک جهانی در دو سال گذشته، تصریح کرد: در اجرای این مصوبات وزارت نیرو، شهرداری تهران و سازمان ثبت و همچنین وزارت کشور و وزارت صنعت، معدن، تجارت تلاش های خوبی انجام دادند.

وی ادامه داد: همچنین سازمان امور مالیاتی، گمرک جمهوری اسلامی و سازمان بورس از جمله زیرمجموعه های وزارت اقتصاد هستند که فعالیت آنها در بهبود شاخص فضای کسب و کار ایران آثار مثبت خود را نشان داده است.

وی گفت: در برخی از شاخص‌ها از جمله انشعاب آب و برق و همچنین مجوز ساخت و ساز، دستگاه‌هایی مانند وزارت نیرو و شهرداری تهران از هدف گذاری جلوتر حرکت کرده اند.

محمدی، ساماندهی مجوزها را یکی دیگر از اقدامات دولت برای بهبود فضای کسب و کار اعلام کرد و افزود: نخستین بار ۱۸۰۰ مجوز ملی و ۲۱۰۰ مجوز ملی و استانی در سایت ایران مجوز بارگذاری شده است و بعضی از دستگاههای اجرایی مجوزهای غیرضرور خود را حذف کردند.

وی گفت: وزارت جهاد کشاورزی از جمله دستگاه‌هایی است که ۳۶۰ مجوز دارد و درحال ساماندهی این مجوزها است.

معاون طیب نیا با بیان اینکه طبق قانون اصل ۴۴ در ایران واژه مجوز به همه اجازه نامه ها، ‌ استعلام‌ها، ‌ گواهینامه ها اطلاق می شود، افزود: در دنیا مجوز فقط برای خود مجوز شناخته می شود و در این جهت در ایران ۵۰۰ مجوز داریم و بقیه استعلامهای مرتبط با مجوزهاست که حذف مجوزهای غیر ضرور و الکترونیکی شدن سایر مجوزها در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 2999470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha