پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ دی ۱۳۹۴، ۱۰:۰۶

با ۳۶۱ میلیارد ریال سرمایه گذاری؛

۸ فقره جواز تاسیس صنایع کشاورزی در استان سمنان صادر شد

۸ فقره جواز تاسیس صنایع کشاورزی در استان سمنان صادر شد

سمنان - مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان سمنان از صدور هشت فقره جواز تاسیس برای احداث واحدهای فرآوری بخش کشاورزی استان با ۳۶۱ میلیارد ریال سرمایه طی آذر ماه گذشته خبر داد.

رحمت الله کاشی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به صدور مجوز هشت فقره جواز تاسیس صنایع کشاورزی در استان سمنان، اظهار داشت: برآورد می شود در این واحدهای صنایع کشاورزی بیش از ۹۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری ثابت انجام  شود.

وی تصریح کرد: این صنایع برای شروع فعالیت و تولید به بیش از ۳۶۱ میلیارد ریال سرمایه در گردش نیز نیاز دارند که توسط صاحبان طرح و یا منابع بانکی تامین خواهد شد.

مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان سمنان تصریح کرد: این واحدهای تبدیلی و تکمیلی در حوزه های زراعی، باغی، دام و طیور در زمینه صنایع بسته بندی مواد غذایی و خشکبار، عرقیات گیاهی، پسته پاک کنی، روغن خام زیتون، بسته بندی خرما، رب انار و تولید کودهای حیوانی غنی شده در شهرستان های شاهرود، گرمسار، مهدیشهر، سمنان و دامغان  راه اندازی خواهند شد.

کاشی افزود: این واحدهای صنایع بخش کشاورزی با جذب ۱۱ هزار و ۱۹ تن مواد خام،سالانه هشت هزار و ۵۵۲ تن مواد فرآوری شده  تولید خواهند کرد.

وی در خاتمه یادآور شد: این واحدهای تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی با شروع فعالیت می توانند برای۹۹ نفر شغل ایجاد کنند.

کد خبر 3009522

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha