پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ بهمن ۱۳۹۴، ۱۰:۰۸

دبیری در گفتگو با مهر:

باید به قولمان نسبت به کی‌روش عمل کنیم/ کفاشیان می‌ماند

باید به قولمان نسبت به کی‌روش عمل کنیم/ کفاشیان می‌ماند

عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: باید به قول‌هایی که به سرمربی تیم ملی فوتبال ایران داده شده است، عمل کنیم و طبق برنامه پیش برویم.

شهرام دبیری در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره ناراحتی و گلایه کارلوس کی‌روش از امکانات تیم ملی و مخالفت با درخواستش برای برگزاری اردوی تدارکاتی در کشور امارات، تصریح کرد: من اطلاع دقیقی از خواسته‌های کی‌روش ندارم ولی باید درخواست وی پیگیری شود. باید درخواست‌های سرمربی تیم ملی از جمله بازی تدارکاتی، اردوی آماده سازی، امکانات و سایر موارد که پیش از این اعلام کرده بود، طبق برنامه پیش برود.

وی تاکید کرد: ما باید به قولی که به کی‌روش داده‌ایم، عمل کنیم. مسائل فنی، آماده‌سازی تیم ملی و هر آنچه که به داخل زمین مربوط می‌شود، در حیطه اختیارات کی‌روش است و ما هم در فدراسیون وظیفه پشتیبانی و تدارکات را داریم تا برای رسیدن به موفقیت، طبق برنامه از پیش تعیین شده پیش برویم. حالا اگر بازی تدارکاتی با یک تیم خاص جور نشد، باید دنبال یک تیم دیگر برویم.

عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال درباره اختلافات فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش بر سر انتخاب سرپرست در این فدراسیون، گفت: فکر می‌کنم مسائل همینطور و با حضور کفاشیان تا برگزاری انتخابات پیش برود. اگر از سوی وزارت ورزش دخالتی صورت بگیرد، این فوتبال است که ضرر می‌کند.

دبیری درباره اینکه کفاشیان گفته بود اگر وزارت ورزش مرا نخواهد کنار خواهم رفت، یادآور شد: البته آقای کفاشیان یک جای دیگر گفته بود که تا انتخابات می‌ماند. ماندن یا کنار کشیدن کفاشیان از ریاست فدراسیون تا زمان برگزاری انتخابات به خودش بر می‌گردد و یک موضوع شخصی است ولی ما باید طبق قانون جلو برویم.

وی همچنین در خصوص شائباتی مبنی بر انتخاب یک فرد دیگر به جای کفاشیان از سوی وزارت ورزش، تصریح کرد: شاید پشت پرده قضایایی باشد ولی ما کار خودمان را طبق قانون پیش می‌بریم. قانون می‌گوید هیات رئیسه درباره بحث انتخاب سرپرست فدراسیون تصمیم می‌گیرد که ما هم این کار را کردیم.

کد خبر 3050205

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha