۵ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۱:۲۰

واكنش وزير نفت ايران به اظهارات اخير وزير انرژي آمريكا؛

نگران مخالفت آمريكا با سرمايه‌گذاري در بخش نفت ايران نيستيم/ شركاي خارجي تحت تاثير تحريم ايران قرار نخواهند گرفت

نگران مخالفت آمريكا با سرمايه‌گذاري در بخش نفت ايران نيستيم/ شركاي خارجي تحت تاثير تحريم ايران قرار نخواهند گرفت

وزير نفت كشورمان در واكنش به اظهارات اخير وزير انرژي آمريكا اعلام كرد: نگران تهديدات آمريكا در رابطه با سرمايه‌گذاري بين‌المللي در بخش انرژي ايران نيستيم.

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر به نقل از خبرگزاري داوجونز، كاظم وزيري هامانه در حاشيه مراسم پاياني مجمع بين‌المللي انرژي در دوحه قطر به خبرنگاران گفت: با وجود تهديدات و تحريم‌هاي چند ساله آمريكا، بخش‌هاي نفت و گاز ايران طي سال‌هاي اخير از رشد مناسبي برخوردار بوده‌اند.

وي تصريح كرد: مخالفت آمريكا با سرمايه‌گذاري بين‌المللي براي توسعه ذخاير نفت و گاز ايران، موجب نگراني تهران نخواهد شد و هم‌اكنون نيز طرح‌هاي توسعه‌اي نفت و گاز ايران از رشد خوبي برخوردار هستند.

اين گزارش حاكي است، ساموئل بودمن وزير انرژي آمريكا با مخالفت با طرح ساخت خط خط لوله گاز ايران به هند و پاكستان، چنين قراردادهايي را موجب تقويت ايران در پيگيري اهداف هسته‌اي اين كشور خوانده بود.

وزيري هامانه همچنين اعلام نمود كه  شركاي خارجي سرمايه‌گذار در ايران هيچ‌گاه تحت تاثير مخالفت‌ها و تحريم‌هاي مختلف آمريكا قرار نگرفته‌اند.

وي هدف ايران از توسعه انرژي هسته‌اي را جايگزين ساختن آن به جاي منابع نفت و گاز محدود كشور خواند و تصريح كرد: در صورتي كه ايران از انرژي هسته‌اي استفاده كند مي‌تواند نفت و گاز بيشتري به بازارهاي جهاني عرضه نمايد.

کد خبر 316745

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha