داود مددي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود : مجاب كردن كارمندان براي خدمتگذاري به ارباب رجوع نيازمند فرهنگ سازي است نسبت به اين امر تاكيدات بسياري شده و تا حدودي اين امر نهادينه شده است .
وي افزود : فرهنگ خدمت رساني طي چند ماه اخير رشد كرده به گونه اي كه افرادي پيش از اين براي انجام دادن كار ارباب رجوع تلاش چنداني نمي كردند امروز براي انجام امور مردم تلاش بسياري مي كنند و اين امر در واقع به يك فرهنگ تبديل شده است .
مددي به بازرسي ها محسوس و غير محسوس در شعبات سازمان تامين اجتماهعي اشاره كرد و گفت : در حال حاضر در واحد هاي اجرايي بخش هايي پيش بيني شده كه كار مراجعه كنندگان سالخوره و كساني كه مشكل جسماني دارند به سرعت انجام مي شود .
مدير عامل سازمان تامين اجتماعي گفت : نبايد انتظار داشت كه مديران سازمان با 57 هزار كارمند برخورد شديدي داشته باشند چراكه مجاب كردن كاركنان به برخورد درست با ارباب رجوع نيازمند فرهنگ سازي است .
مددي از برخوردهاي نادرست در برخي شعب با ارباب رجوع ، انتقاد كرد و گفت : نبايد مردم را از اين اتاق به آن اتاق و از طبقه اي به طبقه ديگري پاس كاري كرده و با تكبر و غرور با مردم برخورد كرد.
مدير عامل سازمان تامين اجتماعي با تاكيد بر اينكه در صورتي كه كاركنان سازمان خطايي انجام دهند برخورد لازم صورت مي گيرد گفت : تا كنون با كاركناني كه در واحد ها مرتكب تخلفاتي شده اند برخورد لازم صورت گرفته است .
نظر شما