پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ بهمن ۱۳۹۴، ۱۰:۰۶

در گفتگو با مهر مطرح شد:

آخرین وضعیت راه‌آهن دورود- خرم‌آباد/ پیشرفت ۱۰ درصدی پروژه

آخرین وضعیت راه‌آهن دورود- خرم‌آباد/ پیشرفت ۱۰ درصدی پروژه

خرم آباد - مدیر کل راه و شهرسازی لرستان آخرین وضعیت پروژه راه آهن دورود - خرم آباد را اعلام کرد.

شهرام ملکی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به پروژه های راهسازی لرستان در حوزه های مختلف این استان اظهار داشت: هم اکنون حدود ۲۲۵ کیلومتر پروژه چهارخطه از خرم آباد به شهرستانهای مختلف استان در دست اجرا است.

وی با بیان اینکه از این ۲۲۵ کیلومتر هم اکنون ۵۶ کیلومتر آماده بهره برداری است عنوان کرد: این میزان پروژه چهارخطه آماده بهره برداری شامل محورهای خرم آباد به پلدختر، کوهدشت و نورآباد است.

مدیر کل راه و شهرسازی لرستان بیان داشت: چهار خطه خرم آباد به بروجرد نیز به طول ۱۰۸ کیلومتر به طور کامل به بهره برداری رسیده است.

ملکی با اشاره به کریدور مرز بازرگان به بندر امام بیان داشت: خوشبختانه این کریدور از استان لرستان نیز عبور می کند.

وی ادامه داد: این کریدور از مسیر کرمانشاه، هرسین، نورآباد، خرم آباد به سمت آزاد راه خرم‌آباد - پل زال عبور می کند گفت: عبور این کریدور مزایای زیادی به لحاظ اقتصادی و همچنین اجرای کمربندی شمالی خرم آباد با اعتبار تخصیص یافته برای استان خواهد داشت.

مدیر کل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه این کمربندی به طول ۲۴ کیلومتر اجرا می شود گفت: کمربندی شمالی خرم آباد از سمت رباط به کمالوند اجرا می شود و سپس به آزاد راه خرم آباد - پل زال وصل می شود.

ملکی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه هم اکنون پروژه های راهسازی لرستان در محورهای گرمسیری به طور کامل فعال هستند گفت: همچنین اقدامات خاکبرداری در پروژه های واقع شده در محورهای سردسیری در حال انجام است.

وی با اشاره به پروژه آزاد راه خرم آباد - اراک بیان داشت: این پروژه آزاد راهی به طول ۱۳۴ کیلومتر با پیشرفت مطلوبی در حال اجرا است.

مدیر کل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی پروژه آزاد راه خرم آباد - اراک هم اکنون حدود ۲۵ درصد است تصریح کرد: با تخصیص اعتبارات لازم این پروژه طی سالهای آینده به بهره برداری کامل می رسد.

ملکی همچنین به پروژه راه آهن دورود - خرم آباد نیز بیان داشت: این خط آهن به طول ۱۰۷ کیلومتر هم اکنون در حال اجرا است.

وی پیشرفت فیزیکی این خط آهن را حدود ۱۰ درصد عنوان کرد و گفت: کارهای رفع معارضان محلی این پروژه صورت گرفته و هم اکنون این پروژه در حال اجرا است.

کد خبر 3557008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha