۱۷ اسفند ۱۳۹۴، ۱۴:۲۸

مدیر کل میراث فرهنگی استان ایلام:

۷۲۲ اثر تاریخی استان ایلام در فهرست آثار ملی ثبت شده است

۷۲۲  اثر تاریخی استان ایلام در فهرست آثار ملی ثبت شده است

ایلام-مدیر کل میراث فرهنگی استان ایلام با اشاره به اینکه ۷۲۲ اثر تاریخی استان ایلام در فهرست آثار ملی ثبت شده است، گفت: این استان آماده پذیرایی از گردشگران در ایام نوروز است.

عبدالمالک شنبه زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از مهمترین ظرفیت های استان ایلام وجود یک هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی است که ۷۲۲ مورد از این تعداد ثبت ملی شده است.

وی عنوان کرد: ۱۱ بقعه متبرکه این استان در فهرست آثار ملی ثبت شده که  این بقاع متبرکه در شهرستان های دره شهر، دهلران، سیروان، چرداول، بدره و آبدانان واقع شده اند.

وی بیان داشت: آثار تاریخی استان ایلام فرصتی مناسب برای بازدید گردشگران در ایام نوروز است و به همین منظور ۱۱ اکیپ حفاظت و حراست از آثار تاریخی این استان در ایام نوروز فعال است.

مدیر کل میراث فرهنگی استان ایلام افزود: اکیپ های یگان حفاظت از میراث فرهنگی ایلام در راستای حفاظت و صیانت از آثار و ابنیه تاریخی استان، بازدید و سرکشی را انجام می دهند.

شنبه زاده با اشاره به اینکه در ایام تعطیلات نوروز به صورت مستمر و شبانه روزی از آثار تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی استان ایلام بازرسی می شود، گفت: علاوه بر بازرسی و گشت های روزانه، گشت های تلفیقی نیز با همکاری نیروی انتظامی استان انجام می شود.

وی با بیان اینکه با هرگونه تخریب، قاچاق و حفاری غیرمجاز در اماکن تاریخی استان برخورد می شود، به همکاری و مشارکت مردم در حفاظت از آثار تاریخی استان اشاره و اظهار کرد: نقش مردم در حفاظت و حراست از آثار تاریخی خصوصا در ایام نوروز بسیار برجسته و تاثیرگذار است.

مدير كل ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری استان ايلام با بيان اينكه مقدمات پذيرايی از گردشگران انجام شده و ايلام مهيای ورود مهمانان نوروزی است، گفت: ظرفيت اسكان ۶۱ هزار نفر شب برای گردشگران و مهمانان نوروزی در این استان فراهم شده است.

 

کد خبر 3574985

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha