پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

سفر هیاتی از جنبش حماس به قاهره به منظور دیدار با مقامات مصری

سفر هیاتی از جنبش حماس به قاهره به منظور دیدار با مقامات مصری

منابع مطلع اعلام کردند که هیاتی از جنبش حماس به منظور دیدار با مقامات مصری و حل بحران موجود بین دو طرف به قاهره سفر کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، منابع مطلع از سفر هیاتی از جنبش حماس به قاهره خبر دادند. این منابع اعلام کردند که اعضای هیات حماس را خلیل الحیه، محمود الزهار و عماد العلمی تشکیل می دهند و موسی ابومرزوق معاون رئیس دفتر سیاسی حماس نیز در ادامه به این هیات خواهد پیوست.

به گفته این منابع هدف از این سفر سامان دادن به روابط دوجانبه بویژه پس از متهم نمودن حماس از سوی وزیر کشور مصر مبنی بر دست داشتن در ترور دادستان سابق این کشور است. پیش از این اخباری در خصوص تماس های فشرده جنبش حماس و طرف مصری طی هفته گذشته به منظور حل بحران بین دو طرف منتشر شده بود.

«سامی ابوزهری» سخنگوی حماس در همین خصوص در گفتگو با روزنامه القدس العربی گفته بود: تماس هایی که بین رهبران حماس و مسئولان مصری انجام شده بر حل بحران موجود بین دو طرف متمرکز بوده است.

لازم به ذکر است که چندی پیش وزیر کشور مصر اخوان المسلمین و جنبش حماس را به دست داشتن در ترور «هشام برکات» دادستان سابق مصر متهم کرده بود که این اتهام با مخالفت جنبش حماس مواجه گردید.

کد خبر 3579165

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha