۸ مرداد ۱۳۸۵، ۱۳:۲۸

حجت الاسلام محمدي عراقي:

مقاومت پيروزمندانه لبنان فرهنگ مقاومت را زنده كرد/ سكوت مجامع بين المللي و ادامه تجاوز به لبنان شرم آور است

مقاومت پيروزمندانه لبنان فرهنگ مقاومت را زنده كرد/ سكوت مجامع بين المللي و ادامه تجاوز به لبنان شرم آور است

رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي صبح امروز در ديدار با نماينده حزب الله لبنان، ضمن تبريك مقاومت پيروزمندانه حزب الله، اين مقاوت اسلامي را تاريخي و موجب زنده شدن فرهنگ مقاومت عنوان كرد و گفت: سكوت مجامع بين المللي و ادامه تجاوز به لبنان شرم آور است .

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام محمود محمدي عراقي رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در ديدار با سيد عبدالله صفي الدين نماينده حزب الله لبنان در تهران ضمن جويا شدن از جديد ترين اخبار جنوب لبنان گفت: بمباران اخير رژيم صهيونيستي در مناطقي كه تنها غير نظاميان در آن به سرمي برند نشان مي دهد كه آنها به نحوي ناجوانمردانه مي خواهند تلافي ناتواني مقابله با رزمندگان بر غير نظاميان داشته باشند.

سيد عبد الله صفي الدين نيز گفت: اسرائيل توان مقابله با حزب الله را ندارد از همين رو با مناطق غير نظامي را بمباران مي كند.

حجت الاسلام عراقي با اشاره به مروت و جوانمردي در فرهنگي ايراني  اسلامي و جنگ خيبر گفت: رزمنده بايد در ميدان جنگ تنها با رزمنده بجنگد. پس از 1400 سال در دوران مدنيت و تمدن بشر كشتن غير نظاميان رسوايي بوده و سكوت مجامع بين المللي پس از 19 روز شرم آور است.

رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با اشاره به حملات تجاوز گرانه رژيم صهيونيستي گفت: اين حملات و عدم محكوميت آنها رسوايي براي فرهنگ غرب است، اسرائيل پيش از اين نيز بي آبرو بوده است، اما اين سكوت براي سازمان ملل متحد و شوراي امنيت رسوايي  و ننگين است.

وي همچنين به مردم قهرمان لبنان، حزب الله و سيد حسن نصرالله رهبر مبارزه آنها تبريك گفت و اظهار داشت: سيد حسن نصرالله انصافاً اسلام را آبرومند كرد، انسانيت و مقاومت را نشان داد، اين مقاومت لبنان زنده شدن فرهنگ مقاومت است.

حجت الاسلام محمدي عراقي يادآور شد: اسرائيل در تاريخ 60 ساله خود، چنين مقاومتي را تجربه نكرده بود و تاكنون در مقابل رزمندگان عادي شكست نخورده بود. حتي ارتش عرب نيز تنها 6 روز در مقابل آن تاب آورد، در شرايطي كه مقاوت حزب الله پيروزي بزرگي محسوب مي شود.

وي با اشاره به دكترين امام (ره) كه فرمودند: "اگر ايمان وجود داشته باشد با دست خالي نيز مي توان با توپ و گلوله مبارزه كرد" گفت: مقاوت حزب الله مصداق اين كلام حضرت امام خميني قدس سره است.

رئيس شوراي سياست گذاري مركز گفتگوي اديان و تمدنها به مادران لبناني براي پرورش و تربيت چنين رزمندگان شجاعي تبريك گفت و اظهار داشت برخي از مقامات اسرائيل مدعي شده اند كه آنها تنها درحال دفاع از خود هستند، آيا كوبيدن اعماق خاك لبنان و كشتن غيرنظاميان دفاع محسوب مي شود.

حجت الاسلام عراقي مقاوت لبنان را تداعي كننده جمله امام حسين كه آزاده بودن جنگندگان را خواستار بود دانست و اظهار داشت: اين مقاومت خاطره امام حسين (ع) را زنده كرد.

رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي از سكوت مجامع بين المللي و عدم صدور يك قطعنامه حتي در حد لفظي از سوي شوراي امنيت سازمان ملل را مورد انتقاد قرار داد و گفت: درحالي كه مردم سراسر دنياي براي دفاع از مردم مظلوم لبنان و عليه اسرائيل تظاهرات مي كنند  دولتها و حتي سران دول عرب در اين ميان سكوت اختيار كرده اند.

وي با اشاره به محبوبيت و جامعيت فيلم روايت فتح ساخته شهيد آويني گفت: بايد براي امكانات ساخت روايت مقاوت حزب الله لبنان را مورد بررسي قرار داد و از افرادي كه در جبهه هاي جنگ حضور دارند براي روايت سود برد.

نماينده حزب الله نيز از اين پيشنهاد استقبال كرد و اظهار داشت كه هم اينك تمام نيروهاي رزمنده درميادين جنگ حضور دارند و با توجه به ابعاد مختلف اين جنگ به غير از ابعاد سياسي مي توان گفت كه اقدامات بسياري پس از اتمام جنگ بايد در اين رابطه انجام داد.

سيد عبد الله صفي الدين همچنين اتحاد مردم مسلمان چه شيعه و چه سني و مسيحي لبنان را مورد تأكيد قرار داد.

حجت الاسلام عراق با اشاره به اين كه با نيروي ايمان مي توان در مقابل تمام سلاحها مقاوت كرد گفت: اين اولين باري است كه با آتش بس در مورد يك جنگ مخالفت مي شود، جاي شگفتي است كه شوراي امنيت كه مسئول برقراري صلح و جلوگيري از جنگ است با آتش بس مخالفت كرده است.

رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با اشاره كشته شدگان و قربانيان جنگ گفت: تمام اينها در راه آرمان و هدف ، آزادي و صلح صورت مي گيرد تا اسرائيل طعم شكست را بچشد.

نماينده حزب الله و رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي اظهارات مفتي عربستان را كه در راستاي تفرقه افكني ميان شيعيان و سنيان لبنان صورت گرفت را محكوم كرده و آن را شرم آوردانسته و اظهار داشتند كه در جهاد بايد خلوص داشت.

کد خبر 360198

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha