پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ مرداد ۱۳۸۵، ۱۶:۲۱

تشكيل ستاد حوادث غير مترقبه در روستاهاي بخش مركزي كلاله

بخشدار مركزي كلاله در شرق استان گلستان ، از تشكيل ستاد حوادث و سوانح پيش بيني نشده در 9 روستاي اين بخش خبر داد.

به گزارش خبرگزاري مهر ، خليل سعدي اعلام كرد: با توجه به حادثه خيز بودن اين منطقه ، طرح تشكيل ستاد حوادث روستايي براي اولين بار در بخش اجرا مي شود.

وي با اشاره به اينكه طرح تشكيل حوادث و سوانح پيش بيني نشده با هدايت و حمايت فرمانداري كلاله در همه روستاهاي اين شهرستان اجرا مي شود ، افزود: در تشكيل ستاد حوادث روستايي ، شبكه بهداشت و درمان ، شوراي اسلامي ، دهياران ، بهورزان ، پايگاههاي بسيج و ستاد حوادث استان همكاري دارند.

بخشدار كلاله گفت: براي اطلاع رساني ، مقابله صحيح با حوادث و سوانح و كاهش آسيب ها و خسارات احتمالي، ستاد حوادث هر روستا علاوه بر برپايي كلاس هاي آموزشي و توجيهي، تهيه نشاني و نقشه محل هاي در معرض خطر و سوانح، محلهاي امن و كم خطر، نقشه مراكز و تاسيسات مهم روستا، نحوه اطلاع رساني و تماس با مركز امدادي را تهيه و برنامه ريزي مي كند.

به گفته سعدي ، اعضاي شوراي اسلامي و دهياران 9 روستا در معرض سيل شامل شيخ لر ، سيدلر ، حاجي بيگ عليا و سفلي ، پاشاي ، قره باش ، قپان  عليا و سفلي و چاتال ، علاوه بر مشاركت در تشكيل ستاد حوادث روستاي خود با شركت در كارگاه آموزشي با نحوه مقابله با خطرات و خسارت سيل آشنا شدند.

بخشدار مركزي كلاله افزود: كار تشكيل ستاد حوادث و سوانح پيش بيني نشده و برپايي كارگاه هاي آموزشي مقابله با خطرات سيل به تدريج در ساير روستاهاي اين بخش ادامه خواهد داشت.

بخش مركز ي شهرستان 160 هزار نفري كلاله با 140 روستا مشتمل بر 4 دهستان 90 هزار نفر جمعيت دارد.

کد خبر 360318

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha